Pc yeniden başlatınca steamdeki indirdiğim oyun silinmiş??

FrankEnsQ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,078
70 gblık oyun indiriyordum 60 gb ı inmişti indirme duraklamadaydı bende pc yeniden başlattım farklı bi olay için. sistem açılınca tüm indirme yok oldu ve 0 dan tekrar indirmeye başladı? ne oluyor bugmu?

Dosyalari doğrula . İndirdiğin dosyaya git indirilmiş duruyordur yüksek ihtimalle

başka bir dosyaya indirmiş olabilirsin dedim . dosya konumuna bakar mısın kaç gb gözüküyor biraz kurcala bulursun yerini

başka bir dosyaya indirmiş olabilirsin dedim . dosya konumuna bakar mısın kaç gb gözüküyor biraz kurcala bulursun yerini
hocam commonun içindeki oyun dosyasında bir şey yok ama altında downloads kısmında gözüküyor bütün oyun dosyaları. onları kopyalayıp oyunun klasörünün içine atsam?

hocam commonun içindeki oyun dosyasında bir şey yok ama altında downloads kısmında gözüküyor bütün oyun dosyaları. onları kopyalayıp oyunun klasörünün içine atsam?
oyunu indirirken indrieceğin yeri önceki indirdiğin yeri seç kendisi ayarlar

oyunu indirirken indrieceğin yeri önceki indirdiğin yeri seç kendisi ayarlar
Valla hocam dediğinide yaptım baya bişi denedim hiçbi şekilde görmedi o dosyaları, yapcak bişi yok yeniden indiricez

Valla hocam dediğinide yaptım baya bişi denedim hiçbi şekilde görmedi o dosyaları, yapcak bişi yok yeniden indiricez
yapay zekaya sor bir de istersen inmiş olması lazım çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,498
Üyeler
190,051
Son üye
Zararsız Yaratık
Geri