rx550 flight simulator 2020 kaldırır mı?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,596
Arkadaşlar aşağıdaki sistem ile Microsoft Flight Simulator 2020 oynar mıyım? Hangi ayarlarda?
İşlemci: R3 1200
Ekran kartı: RX550 2 GB
RAM: 2x8 16 GB 3000MHz CL15
720P Very Low ayarlarda 30FPS alır mıyım?

Oynayamazsın diye düşünüyorum.

Flight Simulatör 2020 hatırladığım kadarıyla Google Earth kullanıyor oyun içinde.

Oynamak istersen bile denemeni öneririm. Al iade edersin diyeceğim fakat... Microsoft oyun içi indirme koymuş. 2 Saat deneme süresi orada bitiyor.

Bu arada oyunu HDD ye kuran var mı? drop oluyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Flight Simulatör 2020 hatırladığım kadarıyla Google Earth kullanıyor oyun içinde.

Oynamak istersen bile denemeni öneririm. Al iade edersin diyeceğim fakat... Microsoft oyun içi indirme koymuş. 2 Saat deneme süresi orada bitiyor.
Aynen çok saçma bir şey yapmış.

Bu arada oyunu HDD ye kuran var mı? drop oluyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen çok saçma bir şey yapmış.
Drop olmuyor ama yüklenme ekranları can sıkıcı olur.

1660S ile oynayan bir arkadaş grafikleri orta seviyeden yükseğe alınca crash yiyor.

RX 550 ile oynayabileceğin hiç sanmam.

Evet bu sabah 7200 RPM 2 TB HDD ile oynadım.
Yüklenme ekranı ne kadar sürüyor yaklaşık? Eğer drop olmuyorsa yükleyecem sağol sonunda kesin bir cevap aldım.

Yüklenme ekranı ne kadar sürüyor yaklaşık? Eğer drop olmuyorsa yükleyecem sağol sonunda kesin bir cevap aldım.
Yıllardır bu kadar uzun bir yükleme ekranı görmemiştim, yanlış hatırlamıyorsam bir tanesi 1 dk dan fazla sürmüştü. İlk fırsatta SSD ye atacağım kadar uzundu.

Oyun çıktımı da beyler? Satın alınabilirmi şuan

Geri