Çözüldü✓ R5 5500 vs 5600 Hangisi Tercih Edilmeli?

olur hocam direkt alabilirsiniz . sistemi güncellemeyi düşünmüyorsanız yakın zamanda ben de onu kullanıyorum
galiba sen yazmistin birine biraz coil var demistin dogru mu :D benim c4 varda kurtulmam lazim guncellemem hocam yeni aldim sistemi de kasayla gelmis eski sahibine cook uzun hikayesi var

galiba sen yazmistin birine biraz coil var demistin dogru mu :D benim c4 varda kurtulmam lazim guncellemem hocam yeni aldim sistemi de kasayla gelmis eski sahibine cook uzun hikayesi var
hocam benimkinde çıktı , şehir değiştirdiğim için değiştiremedim . @jombo bu fiyatlara bütün psularda cw oluyor diyor . green ged kullananların bazılarında da olmamış şans işi

hocam benimkinde çıktı , şehir değiştirdiğim için değiştiremedim . @jombo bu fiyatlara bütün psularda cw oluyor diyor . green ged kullananların bazılarında da olmamış şans işi
bende gidip msi almak istemiyorum cok fiyat farki var o yuzden sorayim dedim iki konu icinde cok yardimci oldun tesekkur ederim hocam

bende gidip msi almak istemiyorum cok fiyat farki var o yuzden sorayim dedim iki konu icinde cok yardimci oldun tesekkur ederim hocam
rica ederim . hocam güle güle kullanın sisteminizi

Arkadaşlar 180hz monitorum var rx6600 u beslesin ve fps oyunlarinda monitorumun hakkini versin istiyorum fiyat performans olarak baktigimizda hangisini tercih edeyim hikayeli oyunlarda da cok farkeder mi bu iki islemci arasindaki fark (fotograf temsili)
5600

rica ederim . hocam güle güle kullanın sisteminizi
hocam kusura bakmazsan bisey daha sorabilir miyim😅 am4 braketi lazım buna para vermek normalmidir yoksa ya bunada para alinir mi gibi bir muhabbet olur mu ?

hocam kusura bakmazsan bisey daha sorabilir miyim😅 am4 braketi lazım buna para vermek normalmidir yoksa ya bunada para alinir mi gibi bir muhabbet olur mu ?
Hocam 5600 e soğutucu ne takacaksınız

yok hocam esağfurullah sorabilirsin istediğin kadar bildiğim kadarı ile cevaplarım . bence gerek yok braketsiz kullanılır yoksa

Ekler

• 94afdad0-63f6-454e-b09f-cb59c5266e3f.webp
    94afdad0-63f6-454e-b09f-cb59c5266e3f.webp
    462.4 KB · Hit: 7
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,537
Üyeler
190,056
Son üye