ZOTAC RTX 3070 ti ekran kartıma yardım edermisiniz.

Reaksiyon skoru
5
Merhaba öncelikle kartı 2.el aldım sorunsuz bir şekilde kartda 3 tane DP girişi var fakat 1 ile 3 DP girişinde kart 2k 240 hz monitörümle oyunlarda bir anda 1 2 snlık siyah ekran yiyorum kasa çalışıyor klavye fare sorunsuz çalışıyor yani kablo değiştim yine aynı sorun fakat DP 2 girişini 10 gündür kullanıyorum bir sorun görmedim kaliteli bir kabloya da geçtim sorunum çözülmedi sizce sorun nedir bana yardım edebilirmisiniz ? Kartın fotoğraflarını da buraya bırakıcam

Ekler

• IMG_1729.webp
    IMG_1729.webp
    2.1 MB · Hit: 39
  • IMG_1723.webp
    IMG_1723.webp
    1.1 MB · Hit: 35
Demek ki diğer portlar arızalı. Çok kafa patlatmaya gerek yok.

Peki sizce İstanbul’a kargo verip tamire goturmeye gerek var mı ? Yani bide tahmini kaç tl
Merhaba öncelikle kartı 2.el aldım sorunsuz bir şekilde kartda 3 tane DP girişi var fakat 1 ile 3 DP girişinde kart 2k 240 hz monitörümle oyunlarda bir anda 1 2 snlık siyah ekran yiyorum kasa çalışıyor klavye fare sorunsuz çalışıyor yani kablo değiştim yine aynı sorun fakat DP 2 girişini 10 gündür kullanıyorum bir sorun görmedim kaliteli bir kabloya da geçtim sorunum çözülmedi sizce sorun nedir bana yardım edebilirmisiniz ? Kartın fotoğraflarını da buraya bırakıcam
hi

Peki sizce İstanbul’a kargo verip tamire goturmeye gerek var mı ? Yani bide tahmini kaç tl patlar ?
hocam sağlam olandan devam et bence lehimlerle alakali olabilir cozunurluk ve hz dusurup deneyebilir misin

Niye tamir ettiresin? Sağlam olana tak kullan 2. monitör varsa da onu da hdmia tak.
satarken sorun cıkarsa dıye ya kartı 11800 aldım ve parama uzuluyorum keske almasaydım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o sıkıntılı dedigin portlar degil mi hocam sorunsuz calismaya basliyo dusuk hz de
evetsıkınntı dedııfgm portlaar 2k 165 hz de sorunsuz calsııyor

satarken sorun cıkarsa dıye ya kartı 11800 aldım ve parama uzuluyorum keske almasaydım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evetsıkınntı dedııfgm portlaar 2k 165 hz de sorunsuz calsııyor
hocam bazi cikislarin sinyal kalitesi zayiftir normal olabilir bu kartinda sorun oldugu anlamina gelmez aslinda gpu da problem yok vramlerde yok yani tamir icin kartin sokulup tamir ettirmen gerekmiyor paranada yazik olmamistir endiselenme😌

hocam bazi cikislarin sinyal kalitesi zayiftir normal olabilir bu kartinda sorun oldugu anlamina gelmez aslinda gpu da problem yok vramlerde yok yani tamir icin karti

hocam bazi cikislarin sinyal kalitesi zayiftir normal olabilir bu kartinda sorun oldugu anlamina gelmez aslinda gpu da problem yok vramlerde yok yani tamir icin kartin sokulup tamir ettirmen gerekmiyor paranada yazik olmamistir endiselenme😌
hocam sagolun ıcımde bır sıkıntı var yanı kac haftadır bunuj dusunuyorum ınsanın bır morelı kacıyor o zaman satttıgı zamanda sorun olmaz degıl mı yanı sorunsuz olarak satacagım adamın bana sattıgı gıbı

hocam sagolun ıcımde bır sıkıntı var yanı kac haftadır bunuj dusunuyorum ınsanın bır morelı kacıyor o zaman satttıgı zamanda sorun olmaz degıl mı yanı sorunsuz olarak satacagım adamın bana sattıgı gıbı
tabii ki sorunu yine belirtirsin yine kusursuz demek ayıp olur atıyorum 1000-2000 tl asagisina verirsin satarkende al sat yapmiyorsan cok buyuk problem degil demek istedigim bu arada o sıkıntılı portlardan birinde 240 hz de kac bit renk ayarin

tabii ki sorunu yine belirtirsin yine kusursuz demek ayıp olur atıyorum 1000-2000 tl asagisina verirsin satarkende al sat yapmiyorsan cok buyuk problem degil demek istedigim bu arada o sıkıntılı portlardan birinde 240 hz de kac bit renk ayarin
monitorum 8 bit *frc

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,730
Üyeler
190,091
Son üye
pedrograd
Geri