stok fan mı var hocamherşeyi yaptım neredeyse pbo açık boost ayarı açık biostan windows performans ayarı nihaide anakart a520m k v2 işlemci bozuk olabilir mi acaba lütfen yardım edin
windowstan performans fotografini atabilir misinherşeyi yaptım neredeyse pbo açık boost ayarı açık biostan windows performans ayarı nihaide anakart a520m k v2 işlemci bozuk olabilir mi acaba lütfen yardım edin
stok fan değil 70 derece geçmiyor işlemci kule tipim var umarım işlemcim bozuk değildir yastok fan mı var hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
windowstan performans fotografini atabilir misin
OC yapmış A serisinde olmazryzen master yapmıştım ne demek a serisi anakart ile yapılabilcek bişey mi yada yararı olur mu ki
valla çok kötü ya işlemci fiziksel bir hasarı mı var anlamadım kiBenimde aynıymış 3.8
Merhaba yeni bir sistem topladım bu sistemde r5 5600 valorantta 70 derecelerde geziyor bende bir stre testi yapmak istedim dakika dakika ekliyorum test sonuçlarını. Stok fan ile yaptım, OC yok.
Prime95 test ayarlarım;
![]()
5 Dakika
![]()
10 Dakika
![]()
15 Dakika
![]()
20 Dakika
OC yapmış A serisinde olmaz
hocam tek cekirdek boost degeri 4.4 mus yani en baba 4.0 te calisir render olmadigi surece tahminimstok fan değil 70 derece geçmiyor işlemci kule tipim var umarım işlemcim bozuk değildir ya
hocam bir işlemci ya çalışmaz ya çalışır bir sorun yoktur merak etmeyinabi neden olur ki ya çok can sıkıcı yeni almıştım bide offffff fena can sıkıcı bir durum
valla çok kötü ya işlemci fiziksel bir hasarı mı var anlamadım ki
burda yok gibi gorev yoneticisini acabilir misinAlıntıyı görüntüleyükteki değerler böyle dengesiz bişey var mı burda
eyvallah haklısın ama milletin ki çatır çatır 4 4.4 arası çalışıyor banada bu garip geliyorhocam tek cekirdek boost degeri 4.4 mus yani en baba 4.0 te calisir render olmadigi surece tahminim