R5 5600 3.8 MHZ GEÇMİYOR

WulfKAN

80+
Reaksiyon skoru
6
herşeyi yaptım neredeyse pbo açık boost ayarı açık biostan windows performans ayarı nihaide anakart a520m k v2 işlemci bozuk olabilir mi acaba lütfen yardım edin

herşeyi yaptım neredeyse pbo açık boost ayarı açık biostan windows performans ayarı nihaide anakart a520m k v2 işlemci bozuk olabilir mi acaba lütfen yardım edin
stok fan mı var hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windowstan performans fotografini atabilir misin

arkadaşıma r5 5600, gigabyte b450m s2h, corsair 2x8 3000mhz cl16 ram birkaç parça daha satmıştım bende hiçbir sorun yaşatmayan işlemci el değiştirince sendeki gibi oldu ne yaptıysak çözemedik inşallah bilen birini bulursun arkadaşa da mahcup olduk hala da çözülmedi

stok fan mı var hocam

windowstan performans fotografini atabilir misin
stok fan değil 70 derece geçmiyor işlemci kule tipim var umarım işlemcim bozuk değildir ya

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    150.6 KB · Hit: 16
  • Adsızdsdsd.webp
    Adsızdsdsd.webp
    29.6 KB · Hit: 12
şuan denedim bende 4000 veriyor galiba ryzen master yapmıştım

ryzen master yapmıştım ne demek a serisi anakart ile yapılabilcek bişey mi yada yararı olur mu ki

Benimde aynıymış 3.8

ryzen master yapmıştım ne demek a serisi anakart ile yapılabilcek bişey mi yada yararı olur mu ki
OC yapmış A serisinde olmaz

abi neden olur ki ya çok can sıkıcı yeni almıştım bide offffff fena can sıkıcı bir durum

Benimde aynıymış 3.8

OC yapmış A serisinde olmaz
valla çok kötü ya işlemci fiziksel bir hasarı mı var anlamadım ki

abi neden olur ki ya çok can sıkıcı yeni almıştım bide offffff fena can sıkıcı bir durum

valla çok kötü ya işlemci fiziksel bir hasarı mı var anlamadım ki
hocam bir işlemci ya çalışmaz ya çalışır bir sorun yoktur merak etmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,557
Üyeler
190,058
Son üye
sadrazampower