Sorunu çözebilene 2k

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bence ekran kartı driverından yapıyor kaldır dene anlarsın zaten

Temizlik sonrası Bilgisayara format attım ve kusursuz bir kurulum yaptım (bios güncel anakart ekrankartı sürücüleri güncel ) valoranta girdiğim zaman 5-10 saniyede bir fareyi hızlı çevirdiğim zaman takılma yapıyor fps sabitledim ve yine aynı sorun yapay zekanın verdiği bütün bilgileri denedim ve çözümü olmadı sorunu çözebilene iban aracılığı ile ücretini göndereceğim.
R7 9800x3d
X870e carbon
Rtx 4070 ti süper
Anakart sürücüleri falan güncel yazmissin ama yine de sorayım chipset driver kurdun mu

1 önce mi neydi microsoftun yaptığı usb veya mouse driveelarına yaptığı güncellemesiyle alakalı olabilir

menuden fps sabitlediginde aynısı oluyormu eğerki aynısı oluyorsa ekran kartı driverdan fps sabitlermiisn

Bende fazla ram kullanimindan dolayi masaustunde takilma olmustu AtlasOS a gecirmeyi deniyebilirsiniz birde biosdaki performans ayarlarini resize vs ayarlarinida ayarladiysaniz oynarken ram cpu veya depolama kullanimina bakin genellikle bunlardan birinden dolayi oluyor birde razer synapse in oyun modu varsa o direk disk kullamini %100 e cikartiyordu ondan dolayida olabilir

yeni kullandığın fareyi aygıt yöneticisinden sağ tıkla ve cihazı kaldır de eğer sürücü silme seçeneği çıkarsa sürücüyü sil işaretle ve cihaz kaldırıldıktan sonra fareyi sök eski fareni geri takıp denermisin

Windows 10 24h2 sürümü bulabilirsen onunla tekrardan formatla, pro sürümünü yüklemene gerek yok home sürümleri yeterli olur
Bunu Söylemeye gelmiştim.
Hemde Custom iso bulsa Boşta 1 gb ram kullanımı olsun.
PC Tepkisi 10 kat yükselir. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve Windowsun bir kötü huyu var. Güncelleme sonrası performans düşer. Güncellemeyi iptal etsen bile hantallığı düzelmez.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri