Samsung Akıllı Saat Önerisi

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,269
Dostlar bu forumda Samsung akıllı saatle ilgili bir çok yorum okudum açıkçası akıllı saat’ede inanılmaz bir ilgim var ne kadar böyle söylenildiği kadar çok kullanılmasa bile kolumda durmasını seviyorum özellikle kadranı yuvarlak olanları

Samsung akıllı saatlerinde çok güzel olduklarını sadece pil ömrü sıkıntıları olduğunu biliyorum ama her gün şarja takabileceğim için dışarıda olduğum beli 13 14 saat ortalama kullanımda işimi görmesi yeterli

Yanlışım yoksa en çok önerilen modeli Watch 7 olması lazım bununla ilgili bana yardımcı olabilecek biri var mıdır lütfen bilgilendirebilecek

Dostlar bu forumda Samsung akıllı saatle ilgili bir çok yorum okudum açıkçası akıllı saat’ede inanılmaz bir ilgim var ne kadar böyle söylenildiği kadar çok kullanılmasa bile kolumda durmasını seviyorum özellikle kadranı yuvarlak olanları

Samsung akıllı saatlerinde çok güzel olduklarını sadece pil ömrü sıkıntıları olduğunu biliyorum ama her gün şarja takabileceğim için dışarıda olduğum beli 13 14 saat ortalama kullanımda işimi görmesi yeterli

Yanlışım yoksa en çok önerilen modeli Watch 7 olması lazım bununla ilgili bana yardımcı olabilecek biri var mıdır lütfen bilgilendirebilecek
şu konuda bende apple watch kullanıyorum her gün şarja takmak kimilerine saçma geliyor ama bence gayet normal saatler küçültülmüş bir iphone yada samsung gibi çalıştığından bence gayet normal

şu konuda bende apple watch kullanıyorum her gün şarja takmak kimilerine saçma geliyor ama bence gayet normal saatler küçültülmüş bir iphone yada samsung gibi çalıştığından bence gayet normal
Evet bende öyle düşünüyorum tabii ki çok daha fazla gitmesi güzel olabilirdi ama eğer gitmiyorsa uyurken çıkarır takarım

Evet bende öyle düşünüyorum tabii ki çok daha fazla gitmesi güzel olabilirdi ama eğer gitmiyorsa uyurken çıkarır takarım
bende bir günü çıkarıyor hocam

Ben şarj problemi yaşamam için bir ara Huawei Gt2 kullandım. Bence akıllı saatlerde dikkate alınması gereken bir durum şarj ve kullanım süresi. Huawei GT ürünlerine bakmanı tavsiye ederim. Tabi akıllı saaten özellik beklentin daha önemli.

Watch 8 Classic kullanıyorum öneririm soruların varsa yanıtlayabilirim.

Kız arkadaşıma watch 7 bej rengi aldım doğum gününde saat baya hoş zarif güzel duruyor baya kullanışlı da ama kız arkadaşım şarjını hiç beğenmedi 1 gün yetmiyor diyor hiçbir şey yapmadığı halde cihazda mı sorun var batarya mı kötü bilmiyorum

Watch 6 Classic Astro Edition var kolumda.
Senin düşündüğün gibi günlük kullanıp akşam gelip şarja takıyorum.
Batarya probleminden bıktığım için tüm özelliklerini kapattım ve 2-3gün dayanıyor.
Kampa bir yere gittiğinde hızlı tükettiğin için ekranı kapalı bir saati takmak insanı ***** gibi gösteriyor. Bu yüzden en azından 1 hafta dayanan bir saat daha makul olur.
Akıllı saatin normal saatten farkı;
-Her gün kafana göre renkli veya canlı kadran seçebiliyorsun.
-Kadran değişebildiği için kordona göre kadran uydurabiliyorsun.
-Sağlık ölçümleri spor yaparken faydalı.
-Acil durumlarda flash olarak kullanabiliyorsun.
-Kulaklıktan müzik dinlerken saatten kontrol edebiliyorsun.
-Gelen mesajlara saatten bakıp hızlı cevap verebiliyorsun kullanışlı değil.
-Arama konuşma fln bunlar boş iş herkes alışmanın çok zor olduğunu alışsa bilr uğraşmayacağının farkında.
-Özellikle şeker, kalp, tansiyon vs ölçümleri yaşlılar için çok faydalı tutarlı sonuçlar veriyor.

Tavsiyem;
-Siyah değil, gümüş renk bir saat bak, kirli görünmez, şık durur.
-En az 1 hafta şarjı giden bir saat bak.
-Dönüp dolaşıp kahverengi deri kordon istiyorsun, şimdiden bakmaya başla.
-Yazın delikli iplik örme kordon, kışın deri veya plastik kordon daha iyi oluyor. Üstü deri iç tarafı plastik olan, içi örgü iplik, dışı plastik olan kordonlar bakabilirsin.

Galaxy Watch 8'in tasarımı berbat duruyor. Watch 7 daha güzel. Ama ben olsam pili 10 Gün giden şahane tasarıma sahip Huawei Watch GT6 varken galaxy watch almazdım.
Watch 8 tasarım olarak hoşuma gitti ama fazladan 5 6.000Tl hak ettiğini düşünmüyorum whatsapp gibi şeyleri de kullanmak istedğim için açıkçası Spotify vs Huawei’de düşünmedim
Ben şarj problemi yaşamam için bir ara Huawei Gt2 kullandım. Bence akıllı saatlerde dikkate alınması gereken bir durum şarj ve kullanım süresi. Huawei GT ürünlerine bakmanı tavsiye ederim. Tabi akıllı saaten özellik beklentin daha önemli.
İşte Google arayüz yok hocam ondan ötürü uzak durmak istiyorum ama şarj konusunda haklısın evet
Hocam aslında sorum şu kullanıyor musunuz saati gerçekten ve en çok yararını gördüğünüz kısım neler oldu
Kız arkadaşıma watch 7 bej rengi aldım doğum gününde saat baya hoş zarif güzel duruyor baya kullanışlı da ama kız arkadaşım şarjını hiç beğenmedi 1 gün yetmiyor diyor hiçbir şey yapmadığı halde cihazda mı sorun var batarya mı kötü bilmiyorum
Bataryası az dostum hele ki 40mm olanı aldıysanız 300mah batarya ile geliyor ve 1 günü çok yoğun kullanırsanız dolduramıyor bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galaxy Watch 8'in tasarımı berbat duruyor. Watch 7 daha güzel. Ama ben olsam pili 10 Gün giden şahane tasarıma sahip Huawei Watch GT6 varken galaxy watch almazdım.
Watch 8 tasarım olarak hoşuma gitti ama fazladan 5 6.000Tl hak ettiğini düşünmüyorum whatsapp gibi şeyleri de kullanmak istedğim için açıkçası Spotify vs Huawei’de düşünmedim
İşte Google arayüz yok hocam ondan ötürü uzak durmak istiyorum ama şarj konusunda haklısın evet
Hocam aslında sorum şu kullanıyor musunuz saati gerçekten ve en çok yararını gördüğünüz kısım neler oldu
Bataryası az dostum hele ki 40mm olanı aldıysanız 300mah batarya ile geliyor ve 1 günü çok yoğun kullanırsanız dolduramıyor bile

huawei gt5 şarjı 10 gün gidiyor rahat, saat alıp onu her gün şarj etmekle hayatta uğraşamam açıkcası.

Şuanda bu yorumu samsung watch tan yazıyorum aşırı büyük rahatlık.
Özellikle samsung ekosistemi kurmayı planlıyorsan harika özellikleri var.

Şuanda bu yorumu samsung watch tan yazıyorum aşırı büyük rahatlık.
Özellikle samsung ekosistemi kurmayı planlıyorsan harika özellikleri var.
Hocam en çok işinzie yarayan özellikleri nedir mesela saatte yazabilir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,963
Üyeler
189,952
Son üye
jaimelannister53
Geri