Öneri Oyuncu Koltuğu Önerisi

Frkndmt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,008
Bütçe
4000
Merhaba iyi forumlar, yeni bir koltuk alacağım oyuncu koltuğu tarzındaki koltuklardan mı tavsiye edersiniz yoksa ofis koltukları tarzında mı? Kullanım amacım genel olacak arada sırada oyun vs. de oynuyorum. Önerilerinize açığım yaklaşık 4k civarında bütçe çıkarabilirim.

Önerebileceğiniz f/p ürünleri bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

4 e aldıgın koltuktan hayır geleceğini düşünmüyorum ben 1.5 civarına en çok satan ofis koltukları var ondan alacam

spotçulardan bakabilirsin hocam

İkinci el olmuyor mu onlarda genelde ben sıfır olsun garantisi olsun istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç civarına önerirsin düzgün alınabilecek
hocam maalesef 4-5e düzgün bulmak çok zor

Düzgün bir şey için en az kaç k gözden çıkarmak gerek
Warrior Aragorn Kumaş Ayak Uzatmalı Gri Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://share.google/M7xwekgul3liPF1c6
ben bunu kullanıyorum malzeme kalitesi çok zayıf plastik ve cart curt seslerini net duyuyorsun ama rahatlık olarak çok iyi diyebilirim 5500e almıştım kasım ayinda sanırım incehesap gaming gecesine indirme geliyor cuma günü bakabilirsin

Warrior Aragorn Kumaş Ayak Uzatmalı Gri Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://share.google/M7xwekgul3liPF1c6
ben bunu kullanıyorum malzeme kalitesi çok zayıf plastik ve cart curt seslerini net duyuyorsun ama rahatlık olarak çok iyi diyebilirim 5500e almıştım kasım ayinda sanırım incehesap gaming gecesine indirme geliyor cuma günü bakabilirsin
Teşekkürler bir bakalım cuma günü

İkinci el olmuyor mu onlarda genelde ben sıfır olsun garantisi olsun istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç civarına önerirsin düzgün alınabilecek
15li öneren cok gördüm ama pişman olan da cok en iyisi ofis koltuğu memnun olmazsan en azından 10 k degil 1.5 k vermişim diyosun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,095
Üyeler
189,968
Son üye
Börteçine
Geri