Modding Supermarket Together Türkçe Yama - Yayınlandı

21ebu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
459
Selamlar. Diğer forumlar dahil internette araştırma yaptığımda ya linkler bozulmuştu ya da siteler kapanmıştı. Düzgün bir güncel yama bulamadığımdan kendim yaptım. İlk yamam olduğu için hatalar olacaktır elbet. Geri bildirimleriniz ile tüm hataları fixleyebilirim. Setup'ı açtığınızda direkt otomatik olarak A'dan Z'ye kadar olan disklerinizi tarar ve oyunun kurulu olduğu klasörü bulur. Eğer bulamazsa kendiniz Gözat kısmından yolu seçebilirsiniz. C diskine kurduysanız sıkıntısız bulacaktır zaten.

Şu anlık 8. güne kadar çevirdim. İlerleyen zamanlarda güncellemeleri bu konunun altına paylaşacağım ama zaten temel ihtiyacınız olarak olan kısımlar çevrildi. Yapay zekadan yardım alarak çeviri yaptım ama oynarken bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum zaten çok hard diyalog üzerine ilerleyen bir oyun değil ve zaten çeviride bir sıkıntı yok. Ancak tabii bazı küçük hatalar bulup bana bildirirseniz bu çeviri doğruluğunu daha sağlam yapar.

İndirme Bağlantıları (v8)
GoFile üzerinden indirmek için tıklayın
MediaFire üzerinden indirmek için tıklayın

Yeni bir güncelleme yaptım ve artık güncellemeleri Github üzerinden yapacağım. Github'da ki repo'dan Release kısmına gidip güncel Setup indirebilirsiniz. Her güncelleme için VirusTotal koyamayacağım. Dilerseniz kendiniz bakabilirsiniz ama ilgili notum aşağıda.

Son sürüm v12.27 indirme sayfası
- 14.03.2026

VirusTotal linki aşağıdadır. Ben bu yamayı Python ile yazıp PyInstaller ile --onefile (tek dosya) olarak paketledim. Bu sistem, çalıştırıldığında içindeki dosyaları (resimler, dll'ler, script) Windows'un gizli Temp (Geçici) klasörüne çıkartıp oradan çalıştırır. Agresif antivirüsler "Arka planda gizlice dosya çıkartan program virüs olabilir" diyerek doğrudan içeriğine bakmadan heuristik bir uyarı ("W64.AIDetectMalware gibi") basarlar. PyInstaller ile yapılan uygulamaların %99'u imza sertifikası satın alınmadığı sürece VirusTotal'de 2 ile 5 arası uyarı alır. Ve sertifika alacak bütçem olmadığı için doğal olarak Windows'un virüs uyarıları ile uğraşmak zorunda kalıyoruz. Farklı bir yolu var ise yazarsanız sevinirim.

VirusTotal Linki

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Hocam ss atabilirim ama bi hata kodu veya herhangi bir şey almıyorum. Direkt exe. dosyasını çalıştırıp kuruyorum ama oyuna girdiğimde her şey hala ingilizce. Güvenlik duvarını komple kapatıp yine denedim olmadı.

ek: Arkadaşım da denedi onda da ayın oyun hiç yama atılmamış gibi açılıyor.

Son düzenleme:
Hocam ss atabilirim ama bi hata kodu veya herhangi bir şey almıyorum. Direkt exe. dosyasını çalıştırıp kuruyorum ama oyuna girdiğimde her şey hala ingilizce. Güvenlik duvarını komple kapatıp yine denedim olmadı.

ek: Arkadaşım da denedi onda da ayın oyun hiç yama atılmamış gibi açılıyor.
Benim arkadaş kurdu sorunsuz oynuyor sizde neden kaynaklı oluyor anlamadım onda da güvenlik duvarı açık. Aşağıdaki v12.27 yamasının sorunsuz çalışması gerekiyor. Kurup yönetici olarak açmayı denediniz mi?

Son düzenleme:
Hocam son güncellemeden sonra oldu teşekkür ederim <3 cansın

edit-1: Bende çalışıyor ama arkadaşımda çalışmadı
edit-2: Hocam sevgilim çalıştırdı nasıl çalıştırdığını söylemiyor çünkü burda ondan arkadaş diye bahsettim
edit-3: Edit-2 yi yazdığım için söyledi. Oyunu silip birdaha yüklemiş

Son düzenleme:
Hocam son güncellemeden sonra oldu teşekkür ederim <3 cansın

edit-1: Bende çalışıyor ama arkadaşımda çalışmadı
edit-2: Hocam sevgilim çalıştırdı nasıl çalıştırdığını söylemiyor çünkü burda ondan arkadaş diye bahsettim
edit-3: Edit-2 yi yazdığım için söyledi. Oyunu silip birdaha yüklemiş
Yamayı güncellerken arkadaşımla eş zamanlı olarak oynuyoruz ve ikimizde de sıkıntı çıkmıyor. Eğer yama kurulmuyor ya da sorun çıkartıyor ise çalıştırırken yönetici olarak başlatın. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor. İlk kurulumda paketleri vb. indiriyor sonrasında sadece yama dosyalarını güncelliyor.

Şu an arkadaşında çalışıyor mu hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,313
Üyeler
190,011
Son üye
dogan52
Geri