Gaming.gen.tr garantisi nasıldır?

Senin yasadigin durumda bir anormallik yok gayet olmasi gereken durum bu. Ha bazi firmalar senin adina kendi gonderebiliyorlar o da sureci uzatiyor
Olması gerekn bu falan değil. Satıcının işi takip etmesi gerek, yani aradan çıktım olayı etik değil.

Kendisi ara hizmet sağlayıcı konumunda, satıp kar ediyor. Destek vermesi gerek. He süreci uzatir mı uzatır, ama kazanç sağladığı işin arkasında durmalı.

A101 de direkt üreticiye/distribütöre yönlendiriyor, sen market misin? Az kurumsal ol.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olması gerekn bu falan değil. Satıcının işi takip etmesi gerek, yani aradan çıktım olayı etik değil.

Kendisi ara hizmet sağlayıcı konumunda, satıp kar ediyor. Destek vermesi gerek. He süreci uzatir mı uzatır, ama kazanç sağladığı işin arkasında durmalı.

A101 de direkt üreticiye/distribütöre yönlendiriyor, sen market misin? Az kurumsal ol.

Mesela ben aldığım yer sattığı ürünün arkasinda duran bir yerse oraya gönderirim. Yok değilse direkt üreticiyle muhatap olurum.

Aklı olan gaming gen (beta plus)tan ürün almaz

Adamlar 0 ürünü açılmış iade olarak gönderiyor. Yorumlarına bakmadınız mı hepsiburada da 1 yıldızlılarına?

Firma garanti konusunda iyi değişim yapar

Aklı olan gaming gen (beta plus)tan ürün almaz

Adamlar 0 ürünü açılmış iade olarak gönderiyor. Yorumlarına bakmadınız mı hepsiburada da 1 yıldızlılarına?
2si farklı sirket 2si birbirine bakmıyor

Firma garanti konusunda iyi değişim yapar

2si farklı sirket 2si birbirine bakmıyor

Farklı değiller. Trendyol amazon hepsiburada vs bu kanallarda “beta plus” adı olarak geçiyor. İki firma aynı. Googledan adresleri bile aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,818
Üyeler
190,105
Son üye
anlove
Geri