TheDarkKnight
80+
- Reaksiyon skoru
- 214
Seri numarası demişsiniz o yüzden onu yazmıştımmodel kodu yaza yer hocam, LS ile başlaması lazım
LS27BG652EUXUF
Seri numarası demişsiniz o yüzden onu yazmıştımmodel kodu yaza yer hocam, LS ile başlaması lazım
evet çözüyor ama her oyunda borderless ayarı yok sanırım.1. sorunu belki çerçevesiz modda çözebilirsiniz .
pcyi açınca ekrana masaüstü gelmiyor, o hdmi veya dp takın uyarısı ekranı geliyor 3. sorundabende g65b kullanıyorum amd ekran kartım var
Alt tab olayı oyun içinde çözünürlük ve tam ekran olaylarıyla alakalı
bekleme modunu kapatmayı hatırlamıyorum ama ayarlarda sistemde zaman ayarı var oradan bekleme modu süresini 30,60 veya 90 olarak seçebiliyorsunuz 3. sorunu anlamadım
pcyi açınca ekrana masaüstü gelmiyor, o hdmi veya dp takın uyarısı ekranı geliyor 3. sorunda
O ayar nerede hocamBende de çok nadiren oluyor o pc açıyorum monitör bekleme moduna alıyor kendini ama hemen 3 5 saniye sonra otomatik geliyor görüntü, dokunmuyorum bile otomatik kaynak değiştirme ayarım açık sadece
yoo kumandayla çalıştırmıyorum nereden çıkardınız onuNasıl yani siz sürekli kumandayla çalıştırıyorsunuz monitörü. Ayarlar Bağlantı harici cihaz yönetici yolunu izleiyn orda otomatik kaynak değiştirme açık
Şimdi baktım da o ayar açıkmış zatenBilmem bu ayarla otomatik olmuyormu siz sorunca şaşırdım bir an