Bu bütçede biraz daha arttırılabilir w75 alınabilir hemde sıfırını ikinci el ve mekanik niye istediniz ki manyetik klavye FPS oyunları oynuyorsanız mekanikten çok daha iyiikinci el klavye bakıyorum 2.7k bütçem var. mekanik klavye araştırıyorum. %75 boyut bakıyorum
manyetik elimde var zaten ikinci klavye bakıyorum kendime mekanikte kablosuz bakacağımBu bütçede biraz daha arttırılabilir w75 alınabilir hemde sıfırını ikinci el ve mekanik niye istediniz ki manyetik klavye FPS oyunları oynuyorsanız mekanikten çok daha iyi
Anladım o zaman lenovonun gk303 bide301 modeline bakabilirsiniz %100 modeli elimde varmanyetik elimde var zaten ikinci klavye bakıyorum kendime mekanikte kablosuz bakacağım
Kral ben kaliteli ikinci el mekanik bakıyorum yada sıfır varsa alabilecegim onlarada bakıyorum manyetik var zaten elimdeikinci el değil sıfır al kullanıyorum bundan daha iyisi kablolu satılıyor
![]()
Beast eSpor Beast R75 He Pro Kablosuz 8k Hz Manyetik Switch Klavye ( Siyah ) - Fiyatı, Yorumları
Beast R75 He Pro Kablosuz 8k Hz Manyetik Switch Klavye ( Siyah ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl