10k bütçe ile 1440p monitör önerisi

Philpsi beğenmiştiniz neden iade ettiniz?
Stuck pixel çıktı sonradan, 2. Aldığımda ise 3 tane ölü pixel çıktı. 3. Kez alsam mı aynı yerden yada başka bir şey alsammı diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ucuz değil ki fiyatı normal öbürleri kazık bundan kötüler ve kazık %100 kar etmeye çalışıyorlar 5000 TL’ye mal olmuş 10.500 yazmışlar neymiş markaymış Ktc de Marka yeri gelir Asus a ekran Üretir en bilinen markalar LG’ye Samsung’a ekran Üretir Ktc komple bir Üretici duymamış olabilirsin Lenovo ekran üreticisi değil alır KT C’den üzerine Lenovo yazar 6500 TL’ye mal olmuştur 12.500 TL yazar hâlbuki Üretici değil bir şey değil
Hocam ısınamıyorum biraz ama dediğiniz gibi iyice araştıracağım bugün

Stuck pixel çıktı sonradan, 2. Aldığımda ise 3 tane ölü pixel çıktı. 3. Kez alsam mı aynı yerden yada başka bir şey alsammı diye düşünüyorum

Hocam ısınamıyorum biraz ama dediğiniz gibi iyice araştıracağım bugün
Umarım ısınma ihtimaliinizin olduğu bir cihaz denk gelir

Son düzenleme:
Hani KTC ye ısınamadım diyen yazan siz değil miydiniz yanlış kişiye mi cevap verdim
Benimde o cümleyi tam anlamadım:D

Düzenlemeden sonra anladım

Benimde o cümleyi tam anlamadım:D
Umarım ısıncağınız ısınbileceğiniz seveceğiniz bir cihaz denk gelir temennisinde bulundum ve bu arada AOC VA ekranlı senle beraber aldık sen de ölü piksel çıktı çok da memnun kalmadın ve iade ettin ben de iade ettim ve şu anda KTC yi deniyorum

Umarım ısıncağınız ısınbileceğiniz seveceğiniz bir cihaz denk gelir temennisinde bulundum ve bu arada AOC VA ekranlı senle beraber aldık sen de ölü piksel çıktı çok da memnun kalmadın ve iade ettin ben de iade ettim ve şu anda KTC yi deniyorum
Nasıl hocam KTC peki deneyimlerinize göre. Beyaz olduğu için ve 260hz olduğu için birde stadı güzel olduğunu için Philipsi tekrar almak istiyorum ama 3. Kez ölü pixel çıkarmı bilmiyorum.

Nasıl hocam KTC peki deneyimlerinize göre. Beyaz olduğu için ve 260hz olduğu için birde stadı güzel olduğunu için Philipsi tekrar almak istiyorum ama 3. Kez ölü pixel çıkarmı bilmiyorum.
Vallahi beyaz takıntın varsa bir şey diyemem bendeki takıntı da ürünün ağır olması ben ağır olursa kalitelidir örnek 27 inç 4 kg olan daha kalitelidir 5 kg olan daha kaliteli tam tersi beyaz renge karşıyım ben beyaz renkli bir TV Box var sarardı bir süre sonra beyaz renk sararıyor pişman olma ihtimalin var ben asla beyaz renk tercih etmem beyaz renk bir üründe mükemmel bir fiyat avantajı olur ciddi bir indirim olur o zaman alabilirim KTC ye gelince parasının bence üstünde bir kalitede ben beş ayda 6-7 adet monitör denedim neresine bakarsanız bakın 6800 TL’ye aldım şu an 7 küsür bence çok iyi zaten ağırlığından ve ayak kalitesinden anlaşılıyor ürün kaliteli ölü piksel yok Işık sızması yok yeni üretim 2026 dediğim gibi ağır ağır oldu ğu kaliteli olduğu anlamına geliyor benim görüşüm

Vallahi beyaz takıntın varsa bir şey diyemem bendeki takıntı da ürünün ağır olması ben ağır olursa kalitelidir örnek 27 inç 4 kg olan daha kalitelidir 5 kg olan daha kaliteli tam tersi beyaz renge karşıyım ben beyaz renkli bir TV Box var sarardı bir süre sonra beyaz renk sararıyor pişman olma ihtimalin var ben asla beyaz renk tercih etmem beyaz renk bir üründe mükemmel bir fiyat avantajı olur ciddi bir indirim olur o zaman alabilirim KTC ye gelince parasının bence üstünde bir kalitede ben beş ayda 6-7 adet monitör denedim neresine bakarsanız bakın 6800 TL’ye aldım şu an 7 küsür bence çok iyi zaten ağırlığından ve ayak kalitesinden anlaşılıyor ürün kaliteli ölü piksel yok Işık sızması yok yeni üretim 2026 dediğim gibi ağır ağır oldu ğu kaliteli olduğu anlamına geliyor benim görüşüm
Hocam beyaz takıntım yok ama beyaz olsa iyi olurdu yani daha ferah, KTC ile bunun arasında 50Hz ve başka bir fark yok sanırım stand hariç. Bide heralde haparlör ikisinde de var zaten stand ile kullanacağım ben.

@İbrahim-k hocam panel türü oxide mi TFT mi acaba?

Hocam beyaz takıntım yok ama beyaz olsa iyi olurdu yani daha ferah, KTC ile bunun arasında 50Hz ve başka bir fark yok sanırım stand hariç. Bide heralde haparlör ikisinde de var zaten stand ile kullanacağım ben.
Yani beyazın sararma durumu sizin için sorun değilse ayrıca bu Philips’de hoparlör var ama hep şikayet konusu monitörlerdeki hoparlörler AOC de mevcut idi ama hiç güzel bir sesi yoktu benim Mac mini den çıkan ses efsane veya Bluetooth hoparlör de mevcut Philips Evnia 27M2N3501PA/00 Monitörde parlaklık 300 bu Ktc de 450 nit olması lazım

Yani beyazın sararma durumu sizin için sorun değilse ayrıca bu Philips’de hoparlör var ama hep şikayet konusu monitörlerdeki hoparlörler AOC de mevcut idi ama hiç güzel bir sesi yoktu benim Mac mini den çıkan ses efsane veya Bluetooth hoparlör de mevcut Philips Evnia 27M2N3501PA/00 Monitörde parlaklık 300 bu Ktc de 450 nit
Aocdakinden iyi biraz bundaki hocam. Beyazda sararmaz hocam bence o eskidendi rampage beyaz monitörler bile 4 5 sene aynı renk gidiyor oda da sigara içmem bir şey etmem sararmaz bence.

Asıl mesele 3. Üründe ölü pixelli gelir mi

Aocdakinden iyi biraz bundaki hocam. Beyazda sararmaz hocam bence o eskidendi rampage beyaz monitörler bile 4 5 sene aynı renk gidiyor oda da sigara içmem bir şey etmem sararmaz bence.

Asıl mesele 3. Üründe ölü pixelli gelir mi
Gelebilir bir de şuna bakabilirsin incehesap günün fırsat 7500 TL gibi geçen iki hafta önce https://www.incehesap.com/benq-ew27...-hdr10-ips-beyaz-gaming-monitor-fiyati-88389/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,117
Üyeler
189,970
Son üye
ahk4434
Geri