Donanımlar 4070
7800x3d
Msi pro b650 A
Hocam psu işinden çok anlamıyorum amazondaki orijinaldir di mi6k ediyor ama 1k fazla vermeye değecek bir psu var.![]()
High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
EvetHocam psu işinden çok anlamıyorum amazondaki orijinaldir di mi
Bütçen El Veriyorsa Alabilirsin .Donanımlar 4070
7800x3d
Msi pro b650 A
evetHocam psu işinden çok anlamıyorum amazondaki orijinaldir di mi
Hocam arkadaşın attığı segotep kasadaki güc kaynaği nasildir biliyor musun kasa hoşuma gitti
Hocam arkadaşın attığı segotep kasadaki güc kaynaği nasildir biliyor musun kasa hoşuma gitti
Alıntıyı görüntüle
şu muhtemelen C- açıkçası fiyatı çok yüksek kasa güzel ancak psu için yüksek. Eğer akvaryum kasa istiyorsan bütçeyi artırman gerek. Sana attığım psu B+ kaliteli attığım kasa da fiyatına göre çok iyi.
Süper oldu bak şimdi
![]()
High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 12cm Smart Sessiz Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus GOLD Max Verimlilik : %88+ Koruma : UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-S2850GD-F12S High Power Hakkında Dünyanın en...www.teknobiyotik.com
Senin Dediğin Bu Tarz Bir Kasaya Dönüşür![]()
Fiyatıda Süper Oldu AmaSüper oldu bak şimdi![]()
qwglqwşeqw benim attığım 800w + senin attığın kasayı kombolasın böyle melez bir şey olsun süper olur xd.Fiyatıda Süper Oldu Amaasfsdfds
Hayır Gerek Yok Sagolamaya Devam Keqwglqwşeqw benim attığım 800w + senin attığın kasayı kombolasın böyle melez bir şey olsun süper olur xd.