Alfa Romeo 156 alınır mı

hamzanshs

80+
Reaksiyon skoru
19
Bütçe
5
Selamın aleyküm 18 yaşıma gireceğim ilk arabam olacak önceden araba surmedim 3 yıl motor tecrübem var otomatik olarak bu arabayı düşündüm biraz ilgi alaka isteyen bir araba fiyat aralığım 200 250 k arası bundan başka Honda Civic serisindende dusunuyorum çok arıza cikarmiyacak modeller 1.5 Ex veya 1.6 is 1.4 is olabilir önerilere açığım bide genciz araba biraz şekil Dursun istiyorum teşekkür ederim

temizi alınır ama 250ye maalesef bulman zor

temizi alınır ama 250ye maalesef bulman zor
Hocam biliyorum öğrenciyiz sonuçta babamizda holding sahibi olmadığı için böyle paralar çıkıyor Civic serisi hakkında ne düşünürsünüz acaba 1.5 ex modellerine sağlam diyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alfa için ömrü kısa diye bir kanı var.
Doğrudur hocam yüksek km olunca bı japonun yarısı kadar dayanmıyor

Hocam biliyorum öğrenciyiz sonuçta babamizda holding sahibi olmadığı için böyle paralar çıkıyor Civic serisi hakkında ne düşünürsünüz acaba 1.5 ex modellerine sağlam diyorlar
Hondanın bütün motorları sağlam hocam çürük yok ve yürüyeni iyi ise alınabilir

alma kesinlikle, bulabilirsen palio yada aveo al

dostum o bütçede hem sorunsuz hem de az yakan yumurta kasa accent öneririm, o bütçelerde civic falan bulaşma yıkığını bulursun

palio, albea falan al ustası bol

159 döneminin en karizmatik arabası. Ama gerçekten ustasını bulmak lazım, geçmişini bilmek lazım. 200-250k son kurşununuz ise düzgün bi araba alın derim bende 95 model bmw 318is coupe bakıyorum ama son kurşun olunca cesaret edilemiyor. Civic hem değerini korur hem de ne olursa olsun civic yani piyasada. Çok bitik veya küçük motorlu bi şey almazsanız her türlüsü TR piyasasında alınır satılır.

Pardon 156 demişsiniz. 1.9jtd selespeed bulunursa almak mantıklı gibi sanırım en çok tutulan modeli o alfa kategorisinde ama yine de eski alfalar tehlikeli parça, usta olarak anlayan bi adam olması lazım

palio panda palio 1.3 mj efsane kasa bulabilirsin tek de efsane kasa al derim toyota sanayi yüzü görmezsinde o fiyatlara zor gibi

Hocam 2000 1.3 ls leri nasıl akrabam dada var satmayı düşünüyor

Palio biraz genç işi değil hocam ya oyuzden pek bakmadım
1.3 ise lx daha mantıklı olabilir o biraz daha dolu, bunlarda ön 2 cam otomatik, hidrolik direksiyon, sis farı, klima gibi değişiklikler olabiliyo, otomatik olanlara bakmanı tavsiye etmem, 1.5 motora çıkacak olursan gl, gls (en dolu paketi gls, gls o bütçelere belki zor olabilir) bakabilirsin, çok genç işi değil ama o bütçede mantılı araba

palio panda palio 1.3 mj efsane kasa bulabilirsin tek de efsane kasa al derim toyota sanayi yüzü görmezsinde o fiyatlara zor gibi
Hocam arkadaş Hyundai Accent önerdi bende baktım motoru güzel araba 200 k ya da var 250 yede biraz daha temizi sizce Alınır mı? direksiyonu çok kötü değişme imkanı varmı bide güç olarak diğerleri kadar değil ne düşünürsünüz

Geri