Yardım AKILLI SAAT ÖNERİSİ..

Hocam ben samsung watch 7 44mm kullanıyorum. Saatten aşırı memnunum ve telefonu çoğu zaman kullanmıyorum bile.
Şarjı 1 gunj rahat çıkarıyor.

1 senedir kullanıyorum tavsiye ederim. Belki daha iyileri vardır ama kullanıcı deneyimimi aktarmak istedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben samsung watch 7 44mm kullanıyorum. Saatten aşırı memnunum ve telefonu çoğu zaman kullanmıyorum bile.
Şarjı 1 gunj rahat çıkarıyor.

1 senedir kullanıyorum tavsiye ederim. Belki daha iyileri vardır ama kullanıcı deneyimimi aktarmak istedim
Bütün özellikleri acik şekilde 1 gün gidiyor

Merhaba hocam ben şu akıllı saat mevzusunu sonunda Huawei Watch Fit 3 ile kapattım, bir haftalık deneyimimi paylasayım istedim. Apple Watch tarafina o kadar bütçe ayırmak istemediğim için çok araştırmıştım, valla bu hafta trendyol üzerinden güzel bir kampanya denk getirip aldım. Harbiden beyler saatin ekran parlaklığı beni çok şaşırttı; güneşin tam altında bile kadrandaki veriler tertemiz okunuyor ucuz saatlerdeki gibi gölge aramak zorunda kalmıyorsun. Özellikle uyku takibi kısmı çok başarılı, gece kaç kez bölündüğünü falan grafikte aşırı net gösteriyor, sabah kalkınca yorgunluk sebebini görebiliyorsun resmen. $arjı da şimdiden 6. gününde ve hala %35 civarı gidiyor, o her gün şarja takma angaryasından kurtulmak büyük lüksmüş. Aranızda kullanan varsa kadran tavsiyesi alırım, bayağı seçenek var ama hangisi pili daha az harcıyor tam çözemedim.

Apple veya Samsung almayın hocam.
Hergun şarja takmakla uğraş dur.
Huawei Watch 5 GT 41mm kullanıyorum 1 senedir çok memnunum.
6 olanı çıktı. Tam butcenizde. Beğendiğiniz rengi alın geçin.
Neden öyle dedin ki hocam şuan saatten yazıyorum tarayıcısı çok güzel youtube forum vs müthiş iş görüyor.Evdeki ampulleri vs kontrol etmek de cabası
Watch 7 44mm kullanıyorum :)

Neden öyle dedin ki hocam şuan saatten yazıyorum tarayıcısı çok güzel youtube forum vs müthiş iş görüyor.Evdeki ampulleri vs kontrol etmek de cabası
Watch 7 44mm kullanıyorum :)
Her gün şarj etmek işkence.

Eşime akıllı saat almayı düşünüyorum iPhone 14 pro max kullanıyor ama Apple watch alacak param yok 8-9 civarına güzel bir akıllı saat önerisi olan varmı
huawei alınabilir

Geri