The hunger games izleyenler varmı?

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,616
IMDB puanı yüzünden çok ön yargı ile yaklaştım ama izleyince fark ettim çok iyi bir yapım, filmler boyunca acaba oyunu olsa nasıl olurdu diye düşündüm hep :D 2026 Kasım 20 tarihinde haymitch'in hikayesini anlatan bir film daha gelecekmiş. Bunu tüm filmleri bitirdikten sonra yazıyorum acaba varmıdır başka izlemiş olan, beni çok etkisi altına aldığı için düşüncelerimi buraya yazmak istedim. bu serinin harika bir hikaye odaklı oyuna dönüştürülmemiş olmasına hayret ediyorum. Bir telltale oyunu olsaydı ana karakteri oynasaydık seçimler ile farklı haraçlar ile ittifak olup oyun farklı finallere varsaydı felan filan mükemmel oyun olurdu.

Son düzenleme:
IMDB puanı yüzünden çok ön yargı ile yaklaştım ama izleyince fark ettim çok iyi bir yapım, filmler boyunca acaba oyunu olsa nasıl olurdu diye düşündüm hep :D 2026 Kasım 20 tarihinde haymitch'in hikayesini anlatan bir film daha gelecekmiş. Bunu tüm filmleri bitirdikten sonra yazıyorum acaba varmıdır başka izlemiş olan, beni çok etkisi altına aldığı için düşüncelerimi buraya yazmak istedim.
hunger games'i diyorsan ben izlemiştim. Aslında oyunu var. Battle royale teması bence bu kitapların kopyası

hunger games'i diyorsan ben izlemiştim. Aslında oyunu var. Battle royale teması bence bu kitapların kopyası
Aynen hocam the hunter games. Oyun derken hocam ana karakteri oynadığımız AAA bir oyun olsa. Manyak satardı bence.

Hunger Games isimli filmin herhangi bir oyunda birebir uygulanışı ilk defa Minecraft'da oldu. 2013-2014 yıllarında. Gayet güzeldi bence.

Hunger Games isimli filmin herhangi bir oyunda birebir uygulanışı ilk defa Minecraft'da oldu. 2013-2014 yıllarında. Gayet güzeldi bence.
Hatırlıyorum az oynamadım, ben AAA bir oyundan söz ediyorum, senaryoyu oynadığımız bir oyun. Birde Türkçe dublaj öyle bir oyun rekorlar kırardı.

Hunger Games izlemeyen zaten ben film izliyorum demesin.
Aynı şekilde uyumsuz filminide öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,950
Üyeler
194,751
Son üye
Ganmulll
Geri