❌İndirim Bitti! KIOXIA 960GB Exceria Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) 3869TL(SEPETTE)

1 ay sonra 480gb sata ssd 4k diye konu açarsam hiç şaşırma
dayım o olur da bana oyunlarda kasmadan açması için bir şey lazım bilgim olmadığından soruyorum çok yükleme ekranı beklemeden oynatır mı diye eski sistemi satınca da bir tane 128 gb m2 alır windonsu ona kurarım

almakla çok iyi ettin. güncel bu tarihte şuan bu para 512gb m.2 ssd alabiliyorsun. fakat oyun için aldıysan aynı para 960gb sata ssd almak mantıklı.
ki bu fiyatlarda yakında çok ararız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dayım o olur da bana oyunlarda kasmadan açması için bir şey lazım bilgim olmadığından soruyorum çok yükleme ekranı beklemeden oynatır mı diye eski sistemi satınca da bir tane 128 gb m2 alır windonsu ona kurarım
windows 128gb kurup, oyunları sata ssd alırsan kaybın gözle görülür olmaz

almakla çok iyi ettin. güncel bu tarihte şuan bu para 512gb m.2 ssd alabiliyorsun. fakat oyun için aldıysan aynı para 960gb sata ssd almak mantıklı.
ki bu fiyatlarda yakında çok ararız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windows 128gb kurup, oyunları sata ssd alırsan kaybın gözle görülür olmaz
teşekkürler hocam aldım o zaman bir tane

Dostlar Msi Pro B650m-E anakartım var ben bunu alsam kullanabiliyor muyum nereye takıyoruz bu sata ssdyi

Ssd nin kapasitesinin Yüzde 10 ini boş bırakın.

Bende 5 tb m2 ssd var 1+2+2 olarak anakartta yer kalmadı, satalar ömür olarak nasıllar m2lere göre? Daha çok arşiv için alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,646
Üyeler
190,071
Son üye
flogr
Geri