Yeni alınan bilgisayara kurulması gereken her şey nedir?

Reaksiyon skoru
7
-9060 XT 16 GB
-7500F
-Asus Prime B650M-R

Bu bileşenlere sahip bir bilgisayar topladım,bios ayarları yapıldı ve Windows kuruldu,sadece bilgisayar içinde hangi driverleri kurmak ve hangi ayarları yapmam gerek bilmiyorum.

-9060 XT 16 GB
-7500F
-Asus Prime B650M-R

Bu bileşenlere sahip bir bilgisayar topladım,bios ayarları yapıldı ve Windows kuruldu,sadece bilgisayar içinde hangi driverleri kurmak ve hangi ayarları yapmam gerek bilmiyorum.
Buradan işlemci ve ekran karrın için gerekli sürücüleri kur.
Daha sonra anakarrın sayfasından ses ethernet vs için olan driverları kur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buradan işlemci ve ekran karrın için gerekli sürücüleri kur.
Daha sonra anakarrın sayfasından ses ethernet vs için olan driverları kur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka kurmam gereken bir şey yok değil mi?

Başka kurmam gereken bir şey yok değil mi?
Directx, (w10/11 tumlesiktir. Vcruntime 2005-2022.(kesin, oyun için)
Rar:7z,winrar.
Temizleme: ccleaner,hibit,revo.(kesin)
Sanal:wmvare,oacle.
Optimasyon:ascare, wisecare vs. (Bellek temizliği vs için, reg duzenleme için iyidir)
İso açma:ulraiso,poweriso.
Medya oynatma:vlc,gomplayer vs.

Zevklet ve renkler kısmı.
En absurt kısım;
Yutubeden indirme yapar mı?
İndirme:idm,antdm,freedmanager.
-(ant tnctr de yasal lisanslı alınıp reg.degerleriyle var. İdm alternatif.you dan kuyruk ile yakalar. Anında mp3 convert vardır. program lifetime lisans olarak legal ureticiden alınıyor, prg. ayarlar kısmında reg dısarı al var bunlarla katılımsız yapılabiliniyor.tarayıcı eklenti programda var, tek tık ile entegrasyon yapıyor.)
-( fdm free olarak meshurdur, tarayıcı eklenti var you vs indirmek isteyen, dino, deno mu ne eklentisi var, kurulumdan sonra anasayfaya atınca gorulur zaten. Github tada var. Deno kurunca fil simge olan bir eklenti gelir, bu sayede youdan link alıp indirme yapar.(KATILIMSIZ YAPTIGIM İÇİN EKLENTİ İSİMLERİ PEK HATIRLAMIYORUM)
vs vs..

Directx, (w10/11 tumlesiktir. Vcruntime 2005-2022.(kesin, oyun için)
Rar:7z,winrar.
Temizleme: ccleaner,hibit,revo.(kesin)
Sanal:wmvare,oacle.
Optimasyon:ascare, wisecare vs. (Bellek temizliği vs için, reg duzenleme için iyidir)
İso açma:ulraiso,poweriso.
Medya oynatma:vlc,gomplayer vs.

Zevklet ve renkler kısmı.
En absurt kısım;
Yutubeden indirme yapar mı?
İndirme:idm,antdm,freedmanager.
-(ant tnctr de yasal lisanslı alınıp reg.degerleriyle var. İdm alternatif.you dan kuyruk ile yakalar. Anında mp3 convert vardır. program lifetime lisans olarak legal ureticiden alınıyor, prg. ayarlar kısmında reg dısarı al var bunlarla katılımsız yapılabiliniyor.tarayıcı eklenti programda var, tek tık ile entegrasyon yapıyor.)
-( fdm free olarak meshurdur, tarayıcı eklenti var you vs indirmek isteyen, dino, deno mu ne eklentisi var, kurulumdan sonra anasayfaya atınca gorulur zaten. Github tada var. Deno kurunca fil simge olan bir eklenti gelir, bu sayede youdan link alıp indirme yapar.(KATILIMSIZ YAPTIGIM İÇİN EKLENTİ İSİMLERİ PEK HATIRLAMIYORUM)
vs vs..
Hocam eline sağlık valla destan yazmışsın:D,anlamadığım tek şey sanal adlı bölüm,onlar ne oluyor?

Hocam eline sağlık valla destan yazmışsın:D,anlamadığım tek şey sanal adlı bölüm,onlar ne oluyor?
Sanal makina kurarsan, Windows içine windows, limux kurmaca diyebiliriz.
Mesela bir iso modladık bunu ilk sanal da deneriz, her daim format vs atamayız vs., veya 11 yuklu bilgisayarın var, 10 veya limux kullanmak istiyorsun 11için açar kullanır vs.
You dan bakabilirsin sanal pc vs diye anlarsın zaten.
Bizim gibi kendi isosunu modlayanlar için olmazsa, olmazdır kendileri😁
Ornek mesela:
İlk sanalda deniyoruz.
İlave fps için msi afterburner.

Sanal makina kurarsan, Windows içine windows, limux kurmaca diyebiliriz.
Mesela bir iso modladık bunu ilk sanal da deneriz, her daim format vs atamayız vs., veya 11 yuklu bilgisayarın var, 10 veya limux kullanmak istiyorsun 11için açar kullanır vs.
You dan bakabilirsin sanal pc vs diye anlarsın zaten.
Bizim gibi kendi isosunu modlayanlar için olmazsa, olmazdır kendileri😁
Ornek mesela:
İlk sanalda deniyoruz.
İlave fps için msi afterburner.
Hiç aramın olmadığı bir konu hocam ama Allah razı olsun yine de uğraşmışsın,iyi akşamlar dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,791
Üyeler
190,273
Son üye
Penah
Geri