Yardım Airfryer önerisi 4-5

Yamaha MT-09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
225
Merhaba yaklaşık 4-5k bütçem var airfryer arıyorum ama hiçbir bilgim yok. İstediğim ana özellik tavuğu ve patatesi iyi pişirmesi. Bilgisi olan varsa öneride bulunabilirmi?

stok bitmiş başka sitede var mı bakmadım. ucuz bir airfryer da işini çözer. arkadaşın dediği gibi donuk hazır patatesler kızartma gibi oluyor. taze patateslerde kızarmış gibi olmuyor.

Ekler

• 1773565268894.webp
    1773565268894.webp
    14.5 KB · Hit: 19
Bro zamanında Philips XXL aldım çatıda kutua duruyor. Bir fürya gaza geldik aldık. Hazır patates değilse mükemmel bir kızartma bekleme. Temizlemesi sıkıntı. Bence alma. Sakın alma. Gaza gelme 😬
hocam şimdi şöyle spor yapıyorum evde sadece sabah akşam yemek oluyor öğlen yemek yapmam lazım airfryer basit bir çözüm gibi

hocam şimdi şöyle spor yapıyorum evde sadece sabah akşam yemek oluyor öğlen yemek yapmam lazım airfryer basit bir çözüm gibi
1000024377.webp

Bende spor yapiyorum, tavuk yapmak için bunu aldım hayatimi baya kolaylaştırdı. Patates olarak sadece hazır patates kizarttim. Hem tavuk hem patates performansından memnunum. Temizlemesi de çok zor değil bence. Şu anki fiyatı 3.7

Alıntıyı görüntüle
Bende spor yapiyorum, tavuk yapmak için bunu aldım hayatimi baya kolaylaştırdı. Patates olarak sadece hazır patates kizarttim. Hem tavuk hem patates performansından memnunum. Temizlemesi de çok zor değil bence. Şu anki fiyatı 3.7
gayet iyiye benziyor yeni bir ürünmü bu

Bro zamanında Philips XXL aldım çatıda kutua duruyor. Bir fürya gaza geldik aldık. Hazır patates değilse mükemmel bir kızartma bekleme. Temizlemesi sıkıntı. Bence alma. Sakın alma. Gaza gelme 😬
Aşırı derecede haklılık fışkırıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,506
Üyeler
190,054
Son üye
PrimePanel
Geri