Iphone 17 vs Samsung S25 Plus

İki cihaz da çok güçlü ama tercih biraz kullanım alışkanlığına bağlı. Galaxy S25+ donanım olarak daha avantajlı. 12 GB RAM, daha büyük 6.7 ekran ve 4900 mAh batarya sunuyor. iPhone 17 ise A19 işlemcisi, iOS optimizasyonu ve video kamera stabilitesiyle öne çıkıyor. Donanım tarafında Samsung biraz daha güçlü görünse de iPhone’un ekosistemi, stabilitesi ve ikinci el değeri daha iyi bana kalırsa.

22 bin TL farka değmez. Gösteriş meraklısı veya influencer değilsen gayet güzel telefon her türlü ihtiyacını karşılar S25 Plus. Sadece ikinci el konusu bahsettiğin gibi. Eğer telefonu alır sonra satarım düşüncesi varsa androidler değer kaybediyor ama iphone değerini koruyor. Onun harici iphone 17 o fiyata alınmaz satma gibi bir düşüncen yoksa. Ben alacak olsam direkt S25 Ultra alırdım. İphone 17 alacak paran varsa o fiyatı vermek yerine S25 ultra seçmek her türlü daha avantajlı fersah fersah daha önde çünkü.

22 bin TL farka değmez. Gösteriş meraklısı veya influencer değilsen gayet güzel telefon her türlü ihtiyacını karşılar S25 Plus. Sadece ikinci el konusu bahsettiğin gibi. Eğer telefonu alır sonra satarım düşüncesi varsa androidler değer kaybediyor ama iphone değerini koruyor. Onun harici iphone 17 o fiyata alınmaz satma gibi bir düşüncen yoksa. Ben alacak olsam direkt S25 Ultra alırdım. İphone 17 alacak paran varsa o fiyatı vermek yerine S25 ultra seçmek her türlü daha avantajlı fersah fersah daha önde çünkü.
İnsanların ne düşündüğü gram umrumda değil. Sadece olmuşken iyisi olsun istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayatının hatası.
Nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,577
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex