WRAİTH uyanıklığı !!!

bela değilde en kısa sürede piyasadan çekilmeleri dileği ile diyelim :kekw:
Yemin ediyorum herkes gözünü milletin cebine dikmiş tamam para kazanın kazanın da yabancılardan çok bizim kendi satıcılarımız bizi soyuyor. Almıyorum fare falan gidip başka yerden alacağım.

ATK v2ler çok iyi ya, maalesef kızamıyorum wraithe tek getiren onlar klmsdfhkmlsdkmlgsd

n
Bugün saat 21.00da bbl maçı vardı. Bu maça özel bu şekilde bir post paylaşıldı. Alıntıyı görüntüle
Bu klavyenin normal fiyatı 2399₺ ve maç sonunda indirim yüzdesi paylaşıldı.
Alıntıyı görüntüle
%22 indirim. Ve sonra 2399₺ olan ürünün satış sayfasına giriyoruz böyle bir fiyat değişikliği olmuş oluyor .d
Alıntıyı görüntüle
Pattt! fiyat birden 300 tl artıyor. Madem böyle bir uyanıklık yapacaksınız neden indirim ve şov yapıyorsunuz ??? zaten normal fiyatına herhangi bir içerik üreticisi indirimini uygularsak 2327 tl olan ürün şuan %22lik indirim ile 2100 tl falan oluyor. Gerçekten yazlıklar olsun.
normalde wraithi severim ama bu yaptığı hiç olmamış

Wraith dan tam olarak ne bekliyorsunuz bilmiyorum ama onların da amaçları diğer satış yerlerindeki satıcılar gibi maximum kar elde etmek. Diğer firmaların yaptığı kurnazlıkların hepsini wraith da yapacak. Tek farkları f/p güzel ürünler getirip tek el olarak satmaları, gün gelir aynı ürünleri rekabetçi fiyatla satan yeni bir wraith çıkar o zaman rekabet için bazı kurnazlıkları azaltırlar veya satış paylarının düşmesini izlerler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,882
Üyeler
190,281
Son üye
omarvin
Geri