NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

İşin ana performanstan yapay zekaya kaymasının sonucu ben de beğenmedim ama belirli oyunları kurtarabilir destek vereceği oyunlar önemli. Bu güncellemeden sonra AMD tarafı buna rakip çıkaracağım diye daha kötüsünü çıkarabilir
"İsimleri geçenlerle rakip bile değiliz çünkü rakip değiliz"

Dlss 5 resmen devrim dlss 5 desteklemeyen ekran kartları sıradan kart artık.
Abarttın sanki biraz hocam. 4000 serisine gelmese 4090 veya 4080 karta çöp demek ayıp olur. Dlss5 güzel fakat şuanki prototip bile iki tane 5090 ile çalıştırıldığı söleniyor. Optimize olacağı ve 5000 serisinde çalışacağı bile şüpheli.

Abarttın sanki biraz hocam. 4000 serisine gelmese 4090 veya 4080 karta çöp demek ayıp olur. Dlss5 güzel fakat şuanki prototip bile iki tane 5090 ile çalıştırıldığı söleniyor. Optimize olacağı ve 5000 serisinde çalışacağı bile şüpheli.
5000 serisinde test edilmiş zaten. Rtx 5060 ile Rtx 5090 performansı beklemesin kimse.

Ama illaki adamlar çalışır halde optimize edip belki kalite ayarları sunup çıkaracaktır. Dlss 5 teknolojisinin olmadığı kartlar artık sıradan kartlar maalesef ama tabii ki çöp değil ama sıradan. Dx 12 desteklemeyen ekran kartı gibi düşün.

Bence abartı, click bait gibi (daha videoyu izlemedim yarın izlerim) olmasa da hadi bu kızı boşver, diğer güzelim karıları gerçekçi yapınca çirkinleşirler la bence DLSS 5 değil "Oyun sektörünü öldürme planı bu"

Gracenin yüzü başka kız ile değişmiş Leon gne olmuşta

Bildiğin yapay zeka entegresi bu
Kapalı iken daha hoş duruyor oyun olduğunun hissi orda verilioyr
Biraz dalga amaçlı yapılmış sanki

Biraz angutça yapılmış bir teknoloji bu şekilde direk kulnnırsanız göreceksinzi gözlerde ve yüzlerde kayma olunca soğuyacak hemen kapatacaksınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,948
Üyeler
190,124
Son üye
TheKeptın
Geri