❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

konuda sıvı sogutma muhabbeti dönmüşte Thermalright Mjolnir Vision 360 kullanıyorum gayet sessiz pompa sesi duymuyorum banamı öyle denk geldi bilmiyorum önceki kullandım sıvı sogutmada kasa açarken veya arada sırada su sesi geliyordu bunda oda yok içine su koymayımı unuttular naptılar :ROFLMAO: fan olarakta thermalright Tl kullanıyorum bence en FP reverse fan bunlar

*yazılım olarak bazen sıkıntılı TRCC programı ama çözüyorum bi şekilde

Bende de aynı sıvı soğutma var pompa sesini duymuyorum apu olduğu için işlemci yük altına girince fan sesi oluyor o da normal yazılım bende direkt çalışmıyor her açışta tekrar ayarlamam gerekiyor

Bende de aynı sıvı soğutma var pompa sesini duymuyorum apu olduğu için işlemci yük altına girince fan sesi oluyor o da normal yazılım bende direkt çalışmıyor her açışta tekrar ayarlamam gerekiyor
yazlımda bende öyle sorun yok hocam , arada ekran rengi bi garip oluyordu bi ara bozuldu yandı sandım ekran :ROFLMAO:

Eski cep telefonu yada tableti de bu şekil de kullanılan video görmüştüm bir daha denk gelmedim aradım ama bulamadım. Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Evde 4 tane sıvı var.
1.tryx panaroma
2. tryx panaroma se
3. Thermalright 360 ub wonder vision.
4.thermalrigt 420 frozen warframe.
Tryx yanına thermalright ekmek veresim gelmiyor.
Güncelleniyor ama çok zayıf yazılım.
Tryx süper yazılım.
Lian li orta sürekli bir problem sevemedim gittip saticam birdaha lian li almicam thermalright fanlara devam.
Ama thermalright çok zayıf iş görüyor.
Hepside güzel soğutuyor.
Neden bu kadar çok çeşit var hocam? Sadece denemek için almadın sanırım?

Bariz fark yok. 60hz ips.

Asia horse denemedim ama sonra sistemde onu da deneyeceğim. İyi olduğunu biliyorum ama denemediğin ürün hakkında bişey diyemem. Öneren çok. Argb olarak thermalright tlq serisinde x3 var https://www.thermalright.com/product/tl-m12q-s-x3/ ama kimse getirmemiş
Tl m12s varda bu sefer onunda reverse modeli yok asiahorseda istedigim model varda çok pahalı galiba m12q alıcam

Merhaba turzx için 5 küsür vermek istemeyen varsa mantıklı adata desteği yok sanırım ama thermalright kendi uygulamasından ayarlanıyor, o11 vision compact kasa için aldım gelince fotoğraf atarım. direkt link bırakınca gözükmüyor fiyat burdan sepete ekle deyip alabilirsiniz isterseniz 4999 direk kasada var ekranlı
hocam bu tam olarak ne işe yarıyor rica etsem açıklar mısın benim sistemim rtx 4060 ti ryzen 7500f 32 g ram . bu ekran kasanın içindekilernin ısısını mı gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya thermalright soğutma alacağım kartta 12k var bilemedim 🤔

H9 flow kasada nereye takabilirim dostlar?
Kasanın güncel durumu bu şekilde;

Alıntıyı görüntüle
sıvı sogutmam yok kullanabılır mıyım bunu foto video falan yansıtılıyor mu buna

Tl m12s varda bu sefer onunda reverse modeli yok asiahorseda istedigim model varda çok pahalı galiba m12q alıcam
Acelen yoksa bekle doğru düzgün stok yok rekabet yok diye öyle o fiyatlar yakında değişeceğini düşünüyorum bide kendi siteleri olan küçük işletmeler var inventus, bilgisayar Modifiyesi, mat bilgisayar gibi bunları da araştır
hocam bu tam olarak ne işe yarıyor rica etsem açıklar mısın benim sistemim rtx 4060 ti ryzen 7500f 32 g ram . bu ekran kasanın içindekilernin ısısını mı gösteriyor

sıvı sogutmam yok kullanabılır mıyım bunu foto video falan yansıtılıyor mu buna
Video attım geçmiş sayfalara bak

arkadaşlar bu ekranı kasanın dışında kullanma imkanım var mı bilenler aydınlatırsa sevinirim mesela monitörün altına koyabilirmiyim bu şekilde bağlantı yapılabilir mi yoksa illa kasa içindemi olması lazım

arkadaşlar bu ekranı kasanın dışında kullanma imkanım var mı bilenler aydınlatırsa sevinirim mesela monitörün altına koyabilirmiyim bu şekilde bağlantı yapılabilir mi yoksa illa kasa içindemi olması lazım
Usb kablosu yetiştiği sürece isteğin yerde kullan hocam

Merhaba turzx için 5 küsür vermek istemeyen varsa mantıklı adata desteği yok sanırım ama thermalright kendi uygulamasından ayarlanıyor, o11 vision compact kasa için aldım gelince fotoğraf atarım. direkt link bırakınca gözükmüyor fiyat burdan sepete ekle deyip alabilirsiniz isterseniz 4999 direk kasada var ekranlı
Sabahına zamlamışlar. Alanlara hayırlı olsun.

1773726605585.webp

Kasa ile al daha mantıklı.
1773726735212.webp

Geri