Oyuncu koltuğu farkları, önerisi

ben aktif olarak 2024 exvega andromeda kullanıyorum koltuk rahat güzel fakat cüsseli biri için oturma alanı küçük 2025 modeli olanını tavsiye ederim oturma alanı daha geniş genede karar sizin fiyatı çok makul değil ama indirim olursa önerimdir.
link atabillir misin

fiyatları ne şekil oluyıo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnceleme videosuna baktığımda iyi görüşler vardı başka da bulamıyorum napıcam
xdrive al

1773834628544.webp
olur mu

Bilgisayar başında bazen çok uzun süre kalabiliyorum, şimdi olan koltuğun sağ dirsekliği çıktı. Koltuk almak istiyorum aklımda 3 marka var: Zio, xDrive ve Hawk
Fakat şimdi normal gezinirken baktığımda: Hawk'ın Fab-E koltuğu 9k olurken bir yandan diğeri 12k. Bu koltuklarda Fab-E Fabric ne anlama geliyor kalitesiz mi anlayan ve açıklayabilecek biri var mı
Zio'da indirim kodu buldum '' LEVO '' diye, xDrive ve Hawkta bildiğiniz indirim kodları var mı?
Bu markalardan önerebileceğiniz model var mı ya da başka bildiğiniz marka var mı kaliteli.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hawk-fab-e-oyuncu-koltugu-siyah-1251563.html
Valla 1 senedir zio kullaniyorum.
Bana öyle çok sağlam gelmedi.
Ama servisi çok iyi.
Her türlü yedek parçayı kargo parasini dâhi ödeyip yolluyorlar.
Bundan önce 4 sene calitte kullanmıştım o daha saglamdi.

Zio yalnızca XL öneririm hawk kullanıyorum. İşini yapar sağlam. Ama mesela insanlar ikea markus daha konforlu diyorlar oyuncu koltuklarından.

Valla 1 senedir zio kullaniyorum.
Bana öyle çok sağlam gelmedi.
Ama servisi çok iyi.
Her türlü yedek parçayı kargo parasini dâhi ödeyip yolluyorlar.
Bundan önce 4 sene calitte kullanmıştım o daha saglamdi.
Zio allinir mi yani kumas bi model bu attigimm xdrivea gore hangşisi sennce

1 aydır kullanıyorum memnunum..Desenli olanlarıda güzel fiyatta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,768
Üyeler
190,270
Son üye
K10SK
Geri