Ssd değiştim windows lisansı gitti ?

thKager0

80+
Reaksiyon skoru
5
1773943914801.webp

SSD değiştikten sonra böyle oldu. OEM Win 10 pro vardı normalde sonra win 11 geçince de gelmişti ama SSD değiştikten sonra gelmedi normalde anakarta gömülü olması gerekmiyor mu bunun ? Ne yapmam lazım ?

Bir hafta kadar bekle. Düzelmezse yeni lisans alırsın.
Lisansın anakarta gömülü olduğu sizlerin uydurmanız. Microsoft'un bundan bir haberi yok.
Lisanslar Microsoft'un sunucusunda kayıtlı. Lisans ile bazı donanım adresleri eşleştirir. Bunlar uyuşmuyorsa lisans iptal olur. Belki henüz diğer donanımlar kıyaslanmamıştır.

Bir hafta kadar bekle. Düzelmezse yeni lisans alırsın.
Lisansın anakarta gömülü olduğu sizlerin uydurmanız. Microsoft'un bundan bir haberi yok.
Lisanslar Microsoft'un sunucusunda kayıtlı. Lisans ile bazı donanım adresleri eşleştirir. Bunlar uyuşmuyorsa lisans iptal olur. Belki henüz diğer donanımlar kıyaslanmamıştır.
Oem diye retail alıyorlar. Bu arada anakarta gömülü oem lisanslar format sonrası gitmez.

Eski bilgisayarimda win 10 home vardi ssd aldim hdd yi iptal edip win 10 home kurdugumda lisans dorunu olmadi. Sadece ssd ekledim hdd cikardim

Anakarta gömülü lisans direk lisanslı ürünle satılan cihazlarda oluyor. Laptop aldığınızda w11 in içinde yüklü gelmesi gibi
slmgr.vbs /dli
komutunu yazarak cihazda şuan lisans varmı yokmu görebilirsin

Oem diye retail alıyorlar. Bu arada anakarta gömülü oem lisanslar format sonrası gitmez.
zaten format atınca gitmiyordu parça değiştim sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakarta gömülü lisans direk lisanslı ürünle satılan cihazlarda oluyor. Laptop aldığınızda w11 in içinde yüklü gelmesi gibi
slmgr.vbs /dli
yokmuş sanırsam baktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olabilir kral yani oem diye satılıyordu zamanında aldık. ne öneriyorsun peki ne yapayım

slmgr.vbs /dli
1773950178834.webp
böyle

0xC004F034 hatası şuan lisans bulamadığını veya doğrulanamadığını gösterir.

Senin elinde W10 pro var sen muhtemelen W11 pro kurdun direkt

0xC004F034 hatası şuan lisans bulamadığını veya doğrulanamadığını gösterir.

Senin elinde W10 pro var sen muhtemelen W11 pro kurdun direkt
işte pc yi ilk aldığımda win 10 pro key almıştım retail mi oem mi veya öyle düz mü bilmiyorum ama format atınca gitmiyordu lisans win 11 geçmiştim ssd değişmeden baya önce o zaman da sıkıntı yokdu ssd değiştim win 11 kurdum böyle oldu

Lisans sabittir w10 lisanslı aldıysan eğer win10 kurman gerekir ama microsoft şunun iznini veriyor w10 lisansın var ise w11 e yükseltebilirsin.
Format at tekrardan w10 kur w11 e geçmek istiyorsan w11 e yükselt

Lisans sabittir w10 lisanslı aldıysan eğer win10 kurman gerekir ama microsoft şunun iznini veriyor w10 lisansın var ise w11 e yükseltebilirsin.
Format at tekrardan w10 kur w11 e geçmek istiyorsan w11 e yükselt
iyi de win10 win 11 e geçiş veriyorsa tekrar win10 kurup öyle win11 geçmek mantıksız değil mi ? Emin misin bu konuda boşuna uğraşmayayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,589
Üyeler
190,241
Son üye
durmusa
Geri