Oem diye retail alıyorlar. Bu arada anakarta gömülü oem lisanslar format sonrası gitmez.Bir hafta kadar bekle. Düzelmezse yeni lisans alırsın.
Lisansın anakarta gömülü olduğu sizlerin uydurmanız. Microsoft'un bundan bir haberi yok.
Lisanslar Microsoft'un sunucusunda kayıtlı. Lisans ile bazı donanım adresleri eşleştirir. Bunlar uyuşmuyorsa lisans iptal olur. Belki henüz diğer donanımlar kıyaslanmamıştır.
Çünkü anakart Microsoft sunucusunda kayıtlı.Oem diye retail alıyorlar. Bu arada anakarta gömülü oem lisanslar format sonrası gitmez.
zaten format atınca gitmiyordu parça değiştim sadeceOem diye retail alıyorlar. Bu arada anakarta gömülü oem lisanslar format sonrası gitmez.
yokmuş sanırsam baktımAnakarta gömülü lisans direk lisanslı ürünle satılan cihazlarda oluyor. Laptop aldığınızda w11 in içinde yüklü gelmesi gibi
slmgr.vbs /dli
komutunu yazarak cihazda şuan lisans varmı yokmu görebilirsin
olabilir kral yani oem diye satılıyordu zamanında aldık. ne öneriyorsun peki ne yapayımOem diye retail alıyorlar. Bu arada anakarta gömülü oem lisanslar format sonrası gitmez.
işte pc yi ilk aldığımda win 10 pro key almıştım retail mi oem mi veya öyle düz mü bilmiyorum ama format atınca gitmiyordu lisans win 11 geçmiştim ssd değişmeden baya önce o zaman da sıkıntı yokdu ssd değiştim win 11 kurdum böyle oldu0xC004F034 hatası şuan lisans bulamadığını veya doğrulanamadığını gösterir.
Senin elinde W10 pro var sen muhtemelen W11 pro kurdun direkt
iyi de win10 win 11 e geçiş veriyorsa tekrar win10 kurup öyle win11 geçmek mantıksız değil mi ? Emin misin bu konuda boşuna uğraşmayayımLisans sabittir w10 lisanslı aldıysan eğer win10 kurman gerekir ama microsoft şunun iznini veriyor w10 lisansın var ise w11 e yükseltebilirsin.
Format at tekrardan w10 kur w11 e geçmek istiyorsan w11 e yükselt
Sorun gider dediğinde hangi seçenekler çıkıyor atabilirmisiniyi de win10 win 11 e geçiş veriyorsa tekrar win10 kurup öyle win11 geçmek mantıksız değil mi ? Emin misin bu konuda boşuna uğraşmayayım