En iyi oyuncu koltuğu önerisi

emirhana

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba öncelikle herkese iyi bayramlar.
Forumda aynı konudan birkaç tane daha var fakat genelde belirtilen bütçeler kısıtlı kalmış. Ben gerçekten iyi bir koltuk almak istiyorum bütçe olarak 15-20 k da veririm ama aldığımda asla herhangi bir pişmanlık vb. olsun istemiyorum. Önerebileceğiniz marka model varsa belirtirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
( ek bilgi olarak cs2 valorant gibi oyunlar oynuyorum onun harici mühendisim pc başı vakitte geçiriyorum.)

Exvega Andromeda 2025
İtopyada 10.999 gibi bir rakamlardaydi.
180 boy 105 kg rahat taşıyor. 1 aydır kullanıyorum.
Bir bakabilirsin

Merhaba öncelikle herkese iyi bayramlar.
Forumda aynı konudan birkaç tane daha var fakat genelde belirtilen bütçeler kısıtlı kalmış. Ben gerçekten iyi bir koltuk almak istiyorum bütçe olarak 15-20 k da veririm ama aldığımda asla herhangi bir pişmanlık vb. olsun istemiyorum. Önerebileceğiniz marka model varsa belirtirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
( ek bilgi olarak cs2 valorant gibi oyunlar oynuyorum onun harici mühendisim pc başı vakitte geçiriyorum.)
Xdrive anka çok memnunum uzun sürede otursan yakmıyor kalçada terleme vb yapmıyor

Exvega Andromeda 2025
İtopyada 10.999 gibi bir rakamlardaydi.
180 boy 105 kg rahat taşıyor. 1 aydır kullanıyorum.
Bir bakabilirsin
Günlük kaç saat kullanıyorsunuz herhangi bir amortisör sertliği hissediliyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xdrive anka çok memnunum uzun sürede otursan yakmıyor kalçada terleme vb yapmıyor
anka da birkaç sıkıntı yaşıyan gördüm siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz herhangi bi olumsuz kalitesiz hissettiren bir tarafı oldu mu

anka da birkaç sıkıntı yaşıyan gördüm siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz herhangi bi olumsuz kalitesiz hissettiren bir tarafı oldu mu
Yeri geliyor 8-10 saat PC basindayim

3 senedir kullanıyorum çok rahat bi eskime gevşeme görmedim 86kg yim günde min 6-7 saat oturuyorum

ben xdrive toryum kullandım 3 sene. yan tarafları yüksekti o sebeple bacaklarıma yanlardan çok baskı yapıyordu, ağrı oluyordu. onu sattım piyasaya baktım yanları hiç yüksek olmayan zio gaming koltuklarını gördüm. nerdeyse dümdüz, hiç yanlarında çıkıntı yok. bağdaş kurup oturabiliyorum üstünde. bu açıdan çok iyi, diğer markalar genellikle yanlarında yükseklik koyuyor, bacakları açarak rahat oturamıyor insan. bence en rahat olmamız gereken yer bu koltuklar ve istediğimiz gibi rahat oturabilmeliyiz. zio bunu sağlıyor. fakat mekanizma kalitesi ve genel oturak mekaniği olarak xdrive kadar kaliteli değil bence. sağa sola oynama yapıyor, sallanma hareketini yaparken arkaya doğru eğri büğrü gidip geliyor, dümdüz sallanmıyor. xdrive böyle değildi, çok iyiydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,138
Üyeler
190,314
Son üye
ossaka
Geri