🔥İndirim World kart Steam, YT Music, Spotify vb. 300 TL indirim MART - NİSAN (20 MART)

Knk mantığı nasıl işliyor ? Şimdi 30 tl lik harcamaya 300 tl mi veriyor ? Ve kredi kartı ile oluyor mu
30 TL harcayınca 300 TL niye versin ohoo tamamen yanlış anlamışsınız hocam. Olay şu siz 300 TL'ye kadar yada daha fazlası bir Steamden harcama yaparsanız o 300 TL'yi bedava kesiyor. Örneğin 350 TL'ye bir oyun aldın oyunu 50 TL'ye almış olacaksın eğer gerekli koşulları sağlıyorsan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen ay ve bu ay bende katıldım baya güzel.
Katılamıyorum ya niye play kart diye bir şey gönderirsinizki

Geçen ay son günlerde (18 Mart) Steam'e 7 dolar bakiye yükleyerek katıldım, iade aynı gün yattı.
Yenilendi haberini görünce şimdi tekrar baktım ve beni yine dahil etmiş. Kralsın World.
Apple & Microsoft kampanyasını 2 aydır vermiyor ama bu konuda biraz kırgınım. 😅
3 aydır veriyor bu ay yok :peeposad:
Az önce Apple ve Microsoft harcamasına 300tl kampanyasıda eklendi uygulamayı kontrol edersiniz.

30 TL harcayınca 300 TL niye versin ohoo tamamen yanlış anlamışsınız hocam. Olay şu siz 300 TL'ye kadar yada daha fazlası bir Steamden harcama yaparsanız o 300 TL'yi bedava kesiyor. Örneğin 350 TL'ye bir oyun aldın oyunu 50 TL'ye almış olacaksın eğer gerekli koşulları sağlıyorsan.

Katılamıyorum ya niye play kart diye bir şey gönderirsinizki
Yanlış yazmışım 300 tl ye 300 tl veriyor mu yoksa atıyorum toplam 300 tl diyerek. harcadğın kısmın yarısnı yada belli bir yüzdesini veriyor gibi mi

Yanlış yazmışım 300 tl ye 300 tl veriyor mu yoksa atıyorum toplam 300 tl diyerek. harcadğın kısmın yarısnı yada belli bir yüzdesini veriyor gibi mi
hayır yukarıda belirttiğimiz gibi işliyor.

Size özel olabilir, muhtemelen çoğu kişide de çıkmayacak.

Hepsinin üst üste gelmesi güzel fırsat. :)
İlginç bir sistem var geçen ay bana apple microsoft gelmişti steam geç gelmişti şimdi ise steam geldi apple microsoft sabahında geldi

Ocakta verdi, şubatta vermedi, martta verdi, nisanda vermedi...

bunu kur istediğin miktarda yüklersin

7 Dolar yükledim. 310 küsür çekti. Teşekkürler hocam. Normalde hep 5 dolar yüklüyordum.
Az önce Apple ve Microsoft harcamasına 300tl kampanyasıda eklendi uygulamayı kontrol edersiniz.
Bana 3 aydır her ikisi de gelmişti. Bu ay Microsoft gelmedi bakalım gelecek mi ilerleyen günlerde :)

7 Dolar yükledim. 310 küsür çekti. Teşekkürler hocam. Normalde hep 5 dolar yüklüyordum.

Bana 3 aydır her ikisi de gelmişti. Bu ay Microsoft gelmedi bakalım gelecek mi ilerleyen günlerde :)
Bu uygulama ne işe yarıyor ben hep 10 dolar atıyorum 7 atamadığım için.

Geri