🔥İndirim COLORFUL BATTLE-AX B650A-GHA WIFI V14 - 7700 TL (açıklamayı okuyun)

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,199
Dostlar indirim çok büyük değil ancak fiyat/performans anlamında güncel olarak alınabilecek en iyi ana kartlardan biri. Ana kart arayışında olan ve yüksek işlemciler (örn : 9900x , 9950x , 9800x3d ve 7000 versiyonları) takacaklar için çok iyi.
16+2+1 büyük avantaj bu fiyatta , 2 gen 5 - 1 gen 4 ssd slotu var. B650 anakartlar üretilmeyi bıraktı diye biliyorum ihtiyacı olan kaçırmasın.
1774011138734.webp

HATIRLATMA : He bir de gaming gecesi var acelesi olmayan onu beklesin bir ihtimal düşme ihtimali var 300-500 daha ucuza gelir fena kar etmiş olursunuz.

(isimbulamajım o7)

6000e iyi bir fırsat olurdu. Bunu alacağıma gigabyte B850 kovalardım

Dostlar indirim çok büyük değil ancak fiyat/performans anlamında güncel olarak alınabilecek en iyi ana kartlardan biri. Ana kart arayışında olan ve yüksek işlemciler (örn : 9900x , 9950x , 9800x3d ve 7000 versiyonları) takacaklar için çok iyi.
16+2+1 büyük avantaj bu fiyatta , 2 gen 5 - 1 gen 4 ssd slotu var. B650 anakartlar üretilmeyi bıraktı diye biliyorum ihtiyacı olan kaçırmasın.
Alıntıyı görüntüle
HATIRLATMA : He bir de gaming gecesi var acelesi olmayan onu beklesin bir ihtimal düşme ihtimali var 300-500 daha ucuza gelir fena kar etmiş olursunuz.

(isimbulamajım o7)
Bu markanın b850 simi yoksa bu mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunla arasında ne fark var

gittim 8300e daha az özellikli msi b650 gaming plus wifi olanı almıştım.. valla yazık şu msi gibi markalara sırf adı var diye

Benim attığım daha iyi belirgin farkları söyliyim öncelikle 10 faz ve sadece 2 ssd slotu var. (mATX'i dezavantaj olarak saymıyorum)
Yani güzel gözüküyor peki MSI gaming plus WiFi b850 pz anakartmi yoksa bu mu

gittim 8300e daha az özellikli msi b650 gaming plus wifi olanı almıştım.. valla yazık şu msi gibi markalara sırf adı var diye
Güzel ana kart canını sıkma.
Yani güzel gözüküyor peki MSI gaming plus WiFi b850 pz anakartmi yoksa bu mu
Wifi senin için ölümcül bir değer taşıyorsa msi , taşımıyorsa diğer çoğu konuda colorful daha iyi.

Güzel ana kart canını sıkma.

Wifi senin için ölümcül bir değer taşıyorsa msi , taşımıyorsa diğer çoğu konuda colorful daha iyi.
Yani wifi gerekli aralarındaki farklar neler peki

Yani wifi gerekli aralarındaki farklar neler peki
Msı'ın wifi sürümü daha yüksek ne kadar fark ettiriyor gerçekten bilmiyorum şahsen ben olsam colorfulu alırdım.

Geri