Nedense ilk defa duyuyorum bu markayı siz hiç kullandinzimi
Bu marka değil, internet sitesi. içinde bildiğiniz markalara ait kasalar olan bir link paylaştım örneğin vento'nun bu kasası iyi bayaNedense ilk defa duyuyorum bu markayı siz hiç kullandinzimi
Hee normal içi boş kasa satıyor zannettim ben o yüzden hiç bakmadimBu marka değil, internet sitesi. içinde bildiğiniz markalara ait kasalar olan bir link paylaştım örneğin vento'nun bu kasası iyi baya
![]()
VENTO VG4202FLA ARGB Temperli Cam Tasarımlı, 4x120mm ARGB Fan, Mid-Tower Güç kaynaksız Kasa - inventus
VENTO VG4202FLA ARGB Temperli Cam Tasarımlı, 4x120mm ARGB Fan, Mid-Tower Güç kaynaksız Kasainventus.com.tr
Siteyi mi diyorsun? İnventus yıllardır sektörde olan bilinen bir satıcı, Noctua'nın distribütörü onlardı galiba.Nedense ilk defa duyuyorum bu markayı siz hiç kullandinzimi
Daha bi tane uygun fiyatlı sistem çıkartamamış firma. Bi dönem unlostla 30k ya 4060 sistem satıyolardıİnventus bilindik yıllardır var olan bir firmadır.
Bunlar kendilerinin ithal edip sattıkları ürünler zaten, ortalama piyasa fiyatı bulamazsın kendileri satıyor sadece. Muhtemelen depo boşaltıyorlar, güzel alınabilir ürünler var, beğendiklerimi ekliyorum.Hocam lütfen yanlış anlama güzel indirimler var yazmışsın ancak bakıyorum bakıyorum indirim felan göremiyorum varsa şu fiyata kesin alınır dediğiniz kasa önerir misiniz? ?
Bunlar kendilerinin ithal edip sattıkları ürünler zaten, ortalama piyasa fiyatı bulamazsın kendileri satıyor sadece. Muhtemelen depo boşaltıyorlar, güzel alınabilir ürünler var, beğendiklerimi ekliyorum.