Ölü piksel mi sizce?

shift4

80+
Reaksiyon skoru
3
Evet arkadaşlar monitörü alalı 2 ay oldu ama gözüme bu nokta takıldı 2 tane var sizce ölü mü başka bir şey mi?

Ekler

• 1000020109.webp
    1000020109.webp
    83.1 KB · Hit: 53
  • 1000020107.webp
    1000020107.webp
    145.5 KB · Hit: 49
  • 1000020105.webp
    1000020105.webp
    162.9 KB · Hit: 50
  • 1000020068.webp
    1000020068.webp
    997.8 KB · Hit: 49
  • 1000020078.webp
    1000020078.webp
    760.8 KB · Hit: 51
Bana ölü geldi ama renk değiştirince o ölü nokta, yine ölü nokta olmuyorsa, ölü pixel değil ama tabi yine arızalıdır. Sanırım sende bu ikinci durum var fotoları hızlı geçtim, odaklanamadım😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçi beyazda farklı renk çıkmamış.

Asus
Marka ve model numarası nedir
Hocam geç gördüm asus VG27AQML5A model ismi 300hz 2k ips

Bana ölü geldi ama renk değiştirince o ölü nokta, yine ölü nokta olmuyorsa, ölü pixel değil ama tabi yine arızalıdır. Sanırım sende bu ikinci durum var fotoları hızlı geçtim, odaklanamadım😂

Emin olamadım bende değişik kırmızıda falan siyah olmuyor

Asus

Hocam geç gördüm asus VG27AQML5A model ismi 300hz 2k ips

Emin olamadım bende değişik kırmızıda falan siyah olmuyor
YTde ölü piksel düzeltimi adı altında videolar var onşarı aç oynat bakalım bi 10 15 dk. Çünkü ölü gibi durmuyor çok.

Valla benim monitördede öyle tuhaf bişe var hiçbir renkte sorun yok koyu mavi renkte siyah nokta beliriyor birtane ama rahatsız etmiyor çünkü koyu mavi bi texture hangi oyunda uygulamada varki😂

Valla benim monitördede öyle tuhaf bişe var hiçbir renkte sorun yok koyu mavi renkte siyah nokta beliriyor birtane ama rahatsız etmiyor çünkü koyu mavi bi texture hangi oyunda uygulamada varki😂
Normalde belli olmuyor zaten dibine girince ancada böyle şeylere takıntılı insanım biraz

Normalde belli olmuyor zaten dibine girince ancada böyle şeylere takıntılı insanım biraz
Valla alalı 1.5 sene oldu artma kötüye gitme gibi bi durum yok büyük ihtimalle fabrika çıkışlı koyu mavi renginde pikselde ölü çıktı. Ama sorun değil iadeyle vb ugrasmadım gerek yok sanki iade edip tekrar alsam sanki çıkmayacak ölü piksel

Bende uğraşmam ya zaten rahatsız edecek düzeyde değil sadece ölü değilse çözümü vardır diye yazdım belki
Valla alalı 1.5 sene oldu artma kötüye gitme gibi bi durum yok büyük ihtimalle fabrika çıkışlı koyu mavi renginde pikselde ölü çıktı. Ama sorun değil iadeyle vb ugrasmadım gerek yok sanki iade edip tekrar alsam sanki çıkmayacak ölü piksel

Bende uğraşmam ya zaten rahatsız edecek düzeyde değil sadece ölü değilse çözümü vardır diye yazdım belki
Sıkışık piksel vb de olabilir tam siyah değil sanki soluk gibi duruyor daha çok. Onun için uygulamalar vardı 1-2 saat o kısımda tutuyordun kücük bir pencereyi o pikselleri düzeltiyordu sanki

Geri