Marka ve model numarası nedirEvet arkadaşlar monitörü alalı 2 ay oldu ama gözüme bu nokta takıldı 2 tane var sizce ölü mü başka bir şey mi?
Hocam geç gördüm asus VG27AQML5A model ismi 300hz 2k ipsMarka ve model numarası nedir
Emin olamadım bende değişik kırmızıda falan siyah olmuyorBana ölü geldi ama renk değiştirince o ölü nokta, yine ölü nokta olmuyorsa, ölü pixel değil ama tabi yine arızalıdır. Sanırım sende bu ikinci durum var fotoları hızlı geçtim, odaklanamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gerçi beyazda farklı renk çıkmamış.
YTde ölü piksel düzeltimi adı altında videolar var onşarı aç oynat bakalım bi 10 15 dk. Çünkü ölü gibi durmuyor çok.Asus
Hocam geç gördüm asus VG27AQML5A model ismi 300hz 2k ips
Emin olamadım bende değişik kırmızıda falan siyah olmuyor
Ne kadar açık kalması lazım videonunYTde ölü piksel düzeltimi adı altında videolar var onşarı aç oynat bakalım bi 10 15 dk. Çünkü ölü gibi durmuyor çok.
10 15dk yeterli oluyor diye biliyorumNe kadar açık kalması lazım videonun
Tamam sağolun10 15dk yeterli oluyor diye biliyorum
Valla benim monitördede öyle tuhaf bişe var hiçbir renkte sorun yok koyu mavi renkte siyah nokta beliriyor birtane ama rahatsız etmiyor çünkü koyu mavi bi texture hangi oyunda uygulamada varkiBana ölü geldi ama renk değiştirince o ölü nokta, yine ölü nokta olmuyorsa, ölü pixel değil ama tabi yine arızalıdır. Sanırım sende bu ikinci durum var fotoları hızlı geçtim, odaklanamadım
Gerçi beyazda farklı renk çıkmamış.
Normalde belli olmuyor zaten dibine girince ancada böyle şeylere takıntılı insanım birazValla benim monitördede öyle tuhaf bişe var hiçbir renkte sorun yok koyu mavi renkte siyah nokta beliriyor birtane ama rahatsız etmiyor çünkü koyu mavi bi texture hangi oyunda uygulamada varki![]()
Valla alalı 1.5 sene oldu artma kötüye gitme gibi bi durum yok büyük ihtimalle fabrika çıkışlı koyu mavi renginde pikselde ölü çıktı. Ama sorun değil iadeyle vb ugrasmadım gerek yok sanki iade edip tekrar alsam sanki çıkmayacak ölü pikselNormalde belli olmuyor zaten dibine girince ancada böyle şeylere takıntılı insanım biraz
Valla alalı 1.5 sene oldu artma kötüye gitme gibi bi durum yok büyük ihtimalle fabrika çıkışlı koyu mavi renginde pikselde ölü çıktı. Ama sorun değil iadeyle vb ugrasmadım gerek yok sanki iade edip tekrar alsam sanki çıkmayacak ölü piksel
Sıkışık piksel vb de olabilir tam siyah değil sanki soluk gibi duruyor daha çok. Onun için uygulamalar vardı 1-2 saat o kısımda tutuyordun kücük bir pencereyi o pikselleri düzeltiyordu sankiBende uğraşmam ya zaten rahatsız edecek düzeyde değil sadece ölü değilse çözümü vardır diye yazdım belki