Yardım Işlemcim %100 oluyor

ademoney

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
197
Birden işlemci valoranttayken alt tab attım %100 kullanım oldu ekran dondu 1 fps e falan düştü oyun. bi 3 dk böyle oldu kasıyordu bilgisayar. Sonra ara sıra yine kasmalar oluyor donma tarzı normal youtube video izlerken bile ne yapmam lazım. i5 13400f işlemcim de

virüs yemiş olabilirsin . baktın mı görev yöneticisine bir de sıcaklığa

virüs yemiş olabilirsin . baktın mı görev yöneticisine bir de sıcaklığa
sıcaklık boşta yav youtube izlerken bile kasıyor sıcak değildir diye düşünüyorum. Virüs olayına gelirsek sadece metin ve fotograf yükledim son zamanlarda onlarda güvenilir resimler gemini

Birden işlemci valoranttayken alt tab attım %100 kullanım oldu ekran dondu 1 fps e falan düştü oyun. bi 3 dk böyle oldu kasıyordu bilgisayar. Sonra ara sıra yine kasmalar oluyor donma tarzı normal youtube video izlerken bile ne yapmam lazım. i5 13400f işlemcim de
Kolay kolay bir şey söylenmez buna Donma sırasında görev yöneticisine bakıcaksın.

Kolay kolay bir şey söylenmez buna Donma sırasında görev yöneticisine bakıcaksın.
evet neyin kullandığına bakacaksın , çok geçmişte bir kere virüs yemiştim
ani donma oluyor şuanda ara sıra ani donmalarda nasıl bakabilirim görev yöneticisine taktik vs var mı,görev yöneeticisine valoda donarken bakamamıştım çünkü bildiğin pc donmuştu yavaşlamıştı

ani donma oluyor şuanda ara sıra ani donmalarda nasıl bakabilirim görev yöneticisine taktik vs var mı,görev yöneeticisine valoda donarken bakamamıştım çünkü bildiğin pc donmuştu yavaşlamıştı
sürekli oluyorsa görev yöneticisin aç 5dk bekle görürsün neyin yaptığını . görev yöneticisi > işlemler kısmından

Bende bu donma ve takılma fivem de oluyordu.
Benim bilgisayarımda 3 tane depolama var
m2 ssd, hdd, sata ssd olmak üzere 3 tane.Fps iyi olmasına rağmen takılıyor oyunda alt tab atınca deli gibi kasıyordu.
sonrasında sanal bellek ayarına baktım sanal belleği hardiske atamış onu kaldırdım m2 yi seçtim düzeldi şuan hiç donma takılma yapmıyor
Sorunu nasıl buldum dersen.
Fivemdeyken harddisk %100 oluyordu ama fivem yada gta 5 harddiske kurulu değildi.
Belkide sende de böyle bir durum söz konusu olabilir.

Öncesi: D: DİSKİ HARDDİSK

1774137442065.webp

sonrası:
1774137464604.webp

Bende bu donma ve takılma fivem de oluyordu.
Benim bilgisayarımda 3 tane depolama var
m2 ssd, hdd, sata ssd olmak üzere 3 tane.Fps iyi olmasına rağmen takılıyor oyunda alt tab atınca deli gibi kasıyordu.
sonrasında sanal bellek ayarına baktım sanal belleği hardiske atamış onu kaldırdım m2 yi seçtim düzeldi şuan hiç donma takılma yapmıyor
Sorunu nasıl buldum dersen.
Fivemdeyken harddisk %100 oluyordu ama fivem yada gta 5 harddiske kurulu değildi.
Belkide sende de böyle bir durum söz konusu olabilir.

Öncesi: D: DİSKİ HARDDİSK

Alıntıyı görüntüle
sonrası:
Alıntıyı görüntüle
c diskinde benim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sürekli oluyorsa görev yöneticisin aç 5dk bekle görürsün neyin yaptığını . görev yöneticisi > işlemler kısmından
sürekli olmuyor yav ondan dolayı bakamıyorum

c diskinde benim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sürekli olmuyor yav ondan dolayı bakamıyorum
anti virüs vs varsa oda yapabilir belli aralıklarla tarama yapabiliyorlar bazen de windows'un anti virüsü yapabiliyor bunu.
o anı yakalaman lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,192
Üyeler
190,326
Son üye
Towande
Geri