tunahan3466
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Merhaba alalı 4 gün oldu gece 3-4 yiyor androidden geçtim böyle bir şey olmuyordu telefonmu sorunlu
gece bekledigi yerde wifiye baglıyken ,bluetooth açıkken ve hat takılıyken %3-%4 yemesi çok normalMerhaba alalı 4 gün oldu gece 3-4 yiyor androidden geçtim böyle bir şey olmuyordu telefonmu sorunlu
3-4 son derece normal 8-10 arası sıkıntı olabilirMerhaba alalı 4 gün oldu gece 3-4 yiyor androidden geçtim böyle bir şey olmuyordu telefonmu sorunlu
androidde böyle yoktu 1 falan düşüyordu3-4 son derece normal 8-10 arası sıkıntı olabilir
pil sağlığını korumak için gerekmedikçe pil tasarufu açma 20-80 olarakta 20nin altına düşürme 100 şarj etsende bir şey olmaz günde 1 kere şarj ediyorum şarjda iken kullanmıyorum ve en önemlisi orijinal kablo ve adaptör kulllanıyorumandroidde böyle yoktu 1 falan düşüyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pil sağlını korumak için ayar varmı bide 20-80 mi şarj mı ediyim
yokAyarlarda yapılcak ayar varmı
Hocam dm bakarmısınpil sağlığını korumak için gerekmedikçe pil tasarufu açma 20-80 olarakta 20nin altına düşürme 100 şarj etsende bir şey olmaz günde 1 kere şarj ediyorum şarjda iken kullanmıyorum ve en önemlisi orijinal kablo ve adaptör kulllanıyorum
mesela aynı şeyi yapmamaıza rağmen 7-8 ay oldu telefonu alalı beni pil 100 kardeşim pil tasarufu açık şarjda vs oynuyoır onun 97
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben sessize ve rahatsız etmemeye alıyorum telefonunda ekranını ters çevir gitmiyor gitsen bile max 1-2
Normal hocam 3-4 den ne olacakMerhaba alalı 4 gün oldu gece 3-4 yiyor androidden geçtim böyle bir şey olmuyordu telefonmu sorunlu