Haklısınız ama diğer türlü de ne kadar mantıklı bilemedimhocam çok enayilik geliyor 500 gb ssdye 3.5 4 vermek
aynı cevap burda da geçerli hocam yani
Yani hocam şu şekilde düşünüyorum rekabetçi oyunlar için 500 gb yeterli hddye de hikayeli oyun kursam beklerim sorun olmaz varsın 5 dk sonra açılsın yükleme ekranı hiç indirememekden iyidir zaten full oyun için olacak dosya aktarımı falan da yapmam ondan hdd ye daha yakınımHaklısınız ama diğer türlü de ne kadar mantıklı bilemedim
Doğru bu şekilde belli bir süre idare edilebilir aslindaYani hocam şu şekilde düşünüyorum rekabetçi oyunlar için 500 gb yeterli hddye de hikayeli oyun kursam beklerim sorun olmaz varsın 5 dk sonra açılsın yükleme ekranı hiç indirememekden iyidir zaten full oyun için olacak dosya aktarımı falan da yapmam ondan hdd ye daha yakınım
hocam ikinici elde 500 gb m2 ara yada sata ssd de kullanabilirsin ama önerim m2 yönünden bütçen ne kadar söylersen sana uygun fiyatlı m2 bulabilirimSSD fiyatları çok uçuk, 500GB SSD'im var yetmiyor ekleme yapacağım ama kararsız kaldım. 500GB HDD mi alsam yoksa 2. elde SSD mi arasam? Önerilerinizi bekliyorum.
almasan daha iyi bende m2 ssd olan sisteme hdd taktım sistem yavaşladıSSD fiyatları çok uçuk, 500GB SSD'im var yetmiyor ekleme yapacağım ama kararsız kaldım. 500GB HDD mi alsam yoksa 2. elde SSD mi arasam? Önerilerinizi bekliyorum.
hocam anakartta alacağım anakart harici bütçe 4 üstü görmez gibi duruyor çıkmadığı için zaten hdd düşündümhocam ikinici elde 500 gb m2 ara yada sata ssd de kullanabilirsin ama önerim m2 yönünden bütçen ne kadar söylersen sana uygun fiyatlı m2 bulabilirim
o fiyata güzel 500 gb m2 var buyrun bakın bunahocam anakartta alacağım anakart harici bütçe 4 üstü görmez gibi duruyor çıkmadığı için zaten hdd düşündüm