GermiyanWithPlan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,038
Evet güncel olarak hala yapıyorum steam hesabını veya arkadaş kodunu atarsan ekler anlatırımGüncel olarak yapıyormusunuz ?
Para kazandırıyorsa olur derim.
Evet güncel olarak hala yapıyorum steam hesabını veya arkadaş kodunu atarsan ekler anlatırımGüncel olarak yapıyormusunuz ?
50-60 dolarla başlarsan ortalama 3-4 aya kadar 100 doların olur biraz yavaş bir yöntem ama paran arttıkça kazancında artıcaktırBütçem artsın yeter.
Gerçekten kaar için en az kaç sermaye ile yapmalıyım ?
Güncel olarak yapıyormusunuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide mesajlara geç cevap verdiğim için özür dilerim pc ye çok bakamıyorumda
Yada kalsın ya ben fiziksel al sattan devam edicem.Evet güncel olarak hala yapıyorum steam hesabını veya arkadaş kodunu atarsan ekler anlatırım
Anladım teşekkür ediyorum.50-60 dolarla başlarsan ortalama 3-4 aya kadar 100 doların olur biraz yavaş bir yöntem ama paran arttıkça kazancında artıcaktır
Öyle yapcam evet hasarlı iphone alıp tamir ettirip satmak var aklımdatelefon alıcaksın en hızlı o satılır
tamir görmüş iphonelara yanaşmaz insanlar ya temiz iphone alıcan sana tavsiyem samsunglara bak çok ucuz cihazlar düşüyor aradaÖyle yapcam evet hasarlı iphone alıp tamir ettirip satmak var aklımda
Hmm tamamdırtamir görmüş iphonelara yanaşmaz insanlar ya temiz iphone alıcan sana tavsiyem samsunglara bak çok ucuz cihazlar düşüyor arada
s serisi olabilir samsunglar çok satıyor kim satmıyor demişHmm tamamdır
Samsung cihazlar çok satılmıo die biliyorum ama, model öeneriniz varmı acaba ?
İphonelara kıyasla demek istedims serisi olabilir samsunglar çok satıyor kim satmıyor demiş
2500 e dizecegin ddr3 sistem alici bulmaz, 1 gb ekran karti 2 gb ram falan olur. Şansin yaver gider 1060 li i5 4. nesil bir kasayi dusurursun ki o da imkansizdan daha imkansiz gider onu 5-6-7 lere okutursun parca parcaSteam üzerinden takas yaparak para kazanabilirsin,eğer hesabın takas yapmaya açıksa,ben sana yardımcı olurum istersen
2500 e öyle adam akıllı ddr3 sistem dizersen o da gider rahat
Sizin varmı peki başka bir tavsiyeniz ?2500 e dizecegin ddr3 sistem alici bulmaz, 1 gb ekran karti 2 gb ram falan olur. Şansin yaver gider 1060 li i5 4. nesil bir kasayi dusurursun ki o da imkansizdan daha imkansiz gider onu 5-6-7 lere okutursun parca parca