2500TL bütçem var Al-Sat İçin ürün önerir misiniz? ?

Bütçem artsın yeter.
Gerçekten kaar için en az kaç sermaye ile yapmalıyım ?

Güncel olarak yapıyormusunuz ?
Para kazandırıyorsa olur derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide mesajlara geç cevap verdiğim için özür dilerim pc ye çok bakamıyorumda
50-60 dolarla başlarsan ortalama 3-4 aya kadar 100 doların olur biraz yavaş bir yöntem ama paran arttıkça kazancında artıcaktır

Evet güncel olarak hala yapıyorum steam hesabını veya arkadaş kodunu atarsan ekler anlatırım
Yada kalsın ya ben fiziksel al sattan devam edicem.
Öğrenmek istersem araştırır bulurum bir şekil teşekkürler.
50-60 dolarla başlarsan ortalama 3-4 aya kadar 100 doların olur biraz yavaş bir yöntem ama paran arttıkça kazancında artıcaktır
Anladım teşekkür ediyorum.

Al sattan devam edicem hepinize iyi kazançlar dilerim.
Hayırlı bayramlar...

telefon alıcaksın en hızlı o satılır

s serisi olabilir samsunglar çok satıyor kim satmıyor demiş
İphonelara kıyasla demek istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla s serisi de bütçemi baya bir aşıyor ben samsung telefonlarda hep a serisi olarak bakıyorum bütçe bi ona yetio gibi.

Steam üzerinden takas yaparak para kazanabilirsin,eğer hesabın takas yapmaya açıksa,ben sana yardımcı olurum istersen
2500 e öyle adam akıllı ddr3 sistem dizersen o da gider rahat
2500 e dizecegin ddr3 sistem alici bulmaz, 1 gb ekran karti 2 gb ram falan olur. Şansin yaver gider 1060 li i5 4. nesil bir kasayi dusurursun ki o da imkansizdan daha imkansiz gider onu 5-6-7 lere okutursun parca parca

2500 e dizecegin ddr3 sistem alici bulmaz, 1 gb ekran karti 2 gb ram falan olur. Şansin yaver gider 1060 li i5 4. nesil bir kasayi dusurursun ki o da imkansizdan daha imkansiz gider onu 5-6-7 lere okutursun parca parca
Sizin varmı peki başka bir tavsiyeniz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,401
Üyeler
190,366
Son üye
gandarz
Geri