Çözüldü✓ Sıvı soğutma kasama sığar mı?

alonexe

80+
Reaksiyon skoru
5
Öncelikle dostlar sıvı soğutma almaya karar verdim ilerde işlemci yükseltmeyide düşündüğüm için sizce mantıklı mı bu fiyat bandına ve kasama sığıyormu bilemedim

Anakart: Asus H610M-R
İşlemci: i5 13400F
Ram:1x16GB Xpg Lancer DDR5 5200mhz
Kasa: XPG Valor Air Mid Tower 750w

Alacağım sıvı soğutma ise thermalrigt frozen notte 240mm siz ne düşünüyorsunuz geminiye sordum sığmaz diyor kendim ölçuyorum ucuucuna kalıyor yardımcı olup fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim:)

Öncelikle dostlar sıvı soğutma almaya karar verdim ilerde işlemci yükseltmeyide düşündüğüm için sizce mantıklı mı bu fiyat bandına ve kasama sığıyormu bilemedim

Anakart: Asus H610M-R
İşlemci: i5 13400F
Ram:1x16GB Xpg Lancer DDR5 5200mhz
Kasa: XPG Valor Air Mid Tower 750w

Alacağım sıvı soğutma ise thermalrigt frozen notte 240mm siz ne düşünüyorsunuz geminiye sordum sığmaz diyor kendim ölçuyorum ucuucuna kalıyor yardımcı olup fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim:)
1774214090793.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

360 mm desteklendiği yazılmıs

Ekler

• Screenshot_20260323_001917_Chrome.webp
    Screenshot_20260323_001917_Chrome.webp
    38.1 KB · Hit: 8
Anakarr kasanın üstüne yakın olduğu için hesaplamama göre ya tam otueuyor yada birkaç mm farkla değiyor umarım sığdırabilirim yoksa iade etmeyi düşünüyorum

Değmez rahat ol
İnşallah hocam sence mantıklı bir sıvı soğutma mı

Anakarr kasanın üstüne yakın olduğu için hesaplamama göre ya tam otueuyor yada birkaç mm farkla değiyor umarım sığdırabilirim yoksa iade etmeyi düşünüyorum

İnşallah hocam sence mantıklı bir sıvı soğutma mı
Çok bilgim yok şuan soğutma piyasasını bırakalı uzun zaman oldu

Geri