Haaland
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 467
öyle bir yetkin varsa 2*32 yap.Hemen paşam vatan hq ile görüşüp 2x16 yapıyorum hatta
öyle bir yetkin varsa 2*32 yap.Hemen paşam vatan hq ile görüşüp 2x16 yapıyorum hatta
Yurtiçi Kargo uygulamasını indirip üye ol. Eğer kargolamışlarsa orda önceden gözüküyor.Faturayı göremiyorum, mailime gelmedi. Kargo teslimatı bekleniyor. yazıyor sadece.
tamam onlardan ben de şikayetçiyim ama ram ihtiyacım vardı aldım sen bana al satçı muamelesi yapıyorsun benim derdim bubenim derdim vatan veya kullanıcı değil anlamadığınız olay şu, daha sipariş onaylanmadan sarı siteye ilan açıyor insanlar bana gelip bunu savunuyorsunuz ticaret diye.
7k yazana toplu bi yazmak lazim satsin bize hadi elindeki urunu al sat yaparsin da elinde olmayan urunu alip satmaya calismak ne. isteyen varsa bende de istanbulda fazladan bi kopru var gecis bedava satarim.Allahın köylüleri bide dropshipping yapıyorlar. Köylü başa bela. Vatandan aldım diye de başlığa yazmış komedi.Alıntıyı görüntüle
Yooo açık şuanda gayetadamlar ram satışını kapattı dostum ne gelmesi…
Hemen bakıyorum.Yurtiçi Kargo uygulamasını indirip üye ol. Eğer kargolamışlarsa orda önceden gözüküyor.
sana al satci dediğimi anımsamıyorum dediysem de kusura bakma.genelleme yapıyorum al satcilara, senin gibi ihtiyacı olanlar 256gb rami olsun zaten. cebine 10k girecek diye daha ürün gelmeden ilan açanlarla benim sorunum.tamam onlardan ben de şikayetçiyim ama ram ihtiyacım vardı aldım sen bana al satçı muamelesi yapıyorsun benim derdim bu
Bende sisteme takmak icin aldim. Bu herif forumdaki ram satin alan herkesi al satci belledi zaten. Openai gibi masallahtamam onlardan ben de şikayetçiyim ama ram ihtiyacım vardı aldım sen bana al satçı muamelesi yapıyorsun benim derdim bu
tamam dostum, ramlerinle iyi oyunlar gelirlerse tabiYooo açık şuanda gayet
Niye yandın sen bu kadar hayırdır alamadın diye mitamam dostum, ramlerinle iyi oyunlar gelirlerse tabi
yanıklık goremedim, kendimizi kandirmaya gerek yok sadece.Niye yandın sen bu kadar hayırdır alamadın diye mi![]()
Sıfırdan üye oldum ancak herhangi bir kargo yok. Ne yapmam gerekiyor ki? Kargo kodu vs. de verilmemişti. FATURASI GELEN VAR MI, KARGO BEKLENİYOR YAZISINDA KALIP DA?Yurtiçi Kargo uygulamasını indirip üye ol. Eğer kargolamışlarsa orda önceden gözüküyor.