❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Allahın köylüleri bide dropshipping yapıyorlar. Köylü başa bela. Vatandan aldım diye de başlığa yazmış komedi.Alıntıyı görüntüle
7k yazana toplu bi yazmak lazim satsin bize hadi elindeki urunu al sat yaparsin da elinde olmayan urunu alip satmaya calismak ne. isteyen varsa bende de istanbulda fazladan bi kopru var gecis bedava satarim.

tamam onlardan ben de şikayetçiyim ama ram ihtiyacım vardı aldım sen bana al satçı muamelesi yapıyorsun benim derdim bu
sana al satci dediğimi anımsamıyorum dediysem de kusura bakma.genelleme yapıyorum al satcilara, senin gibi ihtiyacı olanlar 256gb rami olsun zaten. cebine 10k girecek diye daha ürün gelmeden ilan açanlarla benim sorunum.

1774262567105.webp

mağazalar bu fiyata verir mi emin değilim ama bu bile fırsat mağazaya yakın olanlar bir baksın
48 GB 20k ya geliyor gibi düşünün trident z5 daha ne olsun

tamam onlardan ben de şikayetçiyim ama ram ihtiyacım vardı aldım sen bana al satçı muamelesi yapıyorsun benim derdim bu
Bende sisteme takmak icin aldim. Bu herif forumdaki ram satin alan herkesi al satci belledi zaten. Openai gibi masallah

Yurtiçi Kargo uygulamasını indirip üye ol. Eğer kargolamışlarsa orda önceden gözüküyor.
Sıfırdan üye oldum ancak herhangi bir kargo yok. Ne yapmam gerekiyor ki? Kargo kodu vs. de verilmemişti. FATURASI GELEN VAR MI, KARGO BEKLENİYOR YAZISINDA KALIP DA?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,403
Üyeler
193,023
Son üye
Talhakdz
Geri