Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Niye anneni hiç sevmiyorsun?kanım dondu 16 tane 32lik aldım gelir mi![]()
Niye anneni hiç sevmiyorsun?kanım dondu 16 tane 32lik aldım gelir mi![]()
Anlamadım ki, iptal mi onaylandı mı? Valla pc başında boş boş bekliyorum. Umarım herkese gönlünden geçen nasip olur.Hocam bu urun stokta yok herhalde ya benimki hala onayda bizimkiler patladi gibi sirf guzel gozukuyo diye bunu aldim bide
2 tane var hocam valla nereye buluyon 7kya 32GB RAMHocam seninki sanki çok temel değil gibi geldi bana ama. Diğerleri kadar büyük fiyat farkı yok sanki senin aldığında seninki gelebilir yani normal diğerleri gibi %400-500 fiyat düşüşü yok
o ürünün fiyat ne la öyle. ram krizi patlamadan önceki fiyattan daha ucuz neredeyseHocam bu urun stokta yok herhalde ya benimki hala onayda bizimkiler patladi gibi sirf guzel gozukuyo diye bunu aldim bide
yanlışın var ihtiyacı olanların kartından ihtiyacı olmayanlara yollayacaklarmışBilgi geldi sadece al sat amaçlı beşli onlu alanlara gönderilcekmiş. İhtiyacı olanlar direkt iptalmiş
50dk oldu valla
olur ya sunucu için aldım şaka bi yana32 tane 16lik gelse sorun olur mu hocam
Ha pardon tek sandım ben inşallah aldığın gibi gelir o zaman2 tane var hocam valla nereye buluyon 7kya 32GB RAM
ne güzel kudurmuşsun sen. kıyamam. ramler gelsin sana özel fotoğraf atacağım. 16 modülle.Niye anneni hiç sevmiyorsun?
kuru sıkı değil harbiteslim aldık birazdan faturayla ürünün fotosu geliyor
Alıntıyı görüntüle
eyvallah başkan keşke herkes senin gibi olsa kudurduk olmasa millet.Ha pardon tek sandım ben inşallah aldığın gibi gelir o zaman