❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

sunset ne kadar yanarsa o kadar imha oluyor
Arkadaş yaş kaç senin anlamakta mı zorlanıyorsun? 300tl klavye göndermeyen adamlar ram i mi gönderir sence mantıkta mı düşün müyorsun? 1k ucuza fiyat girdiler diye ucuz masayı bile daha geçen iptal ettiler.

Abi bu fiyat hatası nasıl oluyor? Bence işin içinde farklı bir durum var. Dolar bazında bile çok ciddi fiyat farkı var. Ortalama 350 dolardan hesaplasak, 500 adet satışta yaklaşık 175 bin dolar ediyor. Bu bana “yanlışlıkla yapılmış bir fiyat hatası”ndan ziyade stok eritme gibi bir kampanya işiymiş gibi geliyor. Daha önce de OEM paketlerde ve iyi ekran kartlarında benzer indirimler olmuştu.
500 TL ucuza koysalar kapış kapış gider şu anda :D

1774266792970.webp

sunsetin arka kapı

Logitechin 200 liralık mouse bulunduğum ildeki kargo şubeden geri çektiler. Bunu verseler ne gülerim Müdürü kovmaları lazım :D

Arkadaş yaş kaç senin anlamakta mı zorlanıyorsun? 300tl klavye göndermeyen adamlar ram i mi gönderir sence mantıkta mı düşün müyorsun? 1k ucuza fiyat girdiler diye ucuz masayı bile daha geçen iptal ettiler.
Klavyeyi kullanırken geri mi çağırmışlardı hocam?

1774266883760.webp

Sipariş saatim 11.32 henüz onaylanmadı, teke düşürüyorlar dediniz acaba hangisini gönderecekler (11k ya 64 alamadığıma üzülüyorum)

Firma övecek yaşları geçeli çok oluyor fakat şu hatalı fiyatlandırma durumunda milletin gönlü olsun diye sipariş geçenlerin yarısına bile ürünleri yollasalar helal olsun Vatan'a, ki çoklu alım yapmayanlara gönderecekler gibi duruyor. Bu bellek krizinde çok iyi, umarım al-sat değil de ihtiyacı olanlara ulaşır

Güzel reklam oldu adamlara, eline ulaşanlara hayırlı olsun şimdiden

Geri