yolyordam35
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,178
Açıkcası Fiyat Bandına Göre İyi Sayılır İşlemci Hariç Diğer Xiaomi Modellerine Göre Şarj Hızı Ve Ekran Dikkat Çekiyor 1080p/60 Fps 2K/30 Fps 10K'lık Cihaz İçin Gayet İyi Bence
Dostum sana bir soru.
hocam selamlar bi ara baya yd telefonlar ile haşır neşirdim 8 ay muhabbeti baydığı için tr cihazına geçmiştim ancak şuan server kayıtlar açık bildiğim kadarı ile direk kayıtlı şekilde alamıyormusunuz (yd fiyatlarına güncel olarak hakim değilim).Dostum sana bir soru.
S25 edge alacağım ben.
Sence 10k'ya böyle bir telefon alıp 4 ay bundan net paylaşıp yd s25 edge'yi 25k'ya almak mı yoksa Direkt TR cihaz 40'a almak mı?
5k için uğraşmaya değer mi bilemedim. Evde hiç yedek telefon yok bunu arada yedek telefonda yaparım dersen belki bi miktar mantıklı. Ama sırf 5k kar etmek için böyle şeylerle uğraşmaya değmez gibi.Dostum sana bir soru.
S25 edge alacağım ben.
Sence 10k'ya böyle bir telefon alıp 4 ay bundan net paylaşıp yd s25 edge'yi 25k'ya almak mı yoksa Direkt TR cihaz 40'a almak mı?
bu bantta dimensity 6300 gibi islemciler de var haklısınız. bunula beraber 5G destegi de veren modeller var. fakat kamera ve ekran kalitesine bakildiginda malesef gerideler. komple paket olarak 10kya duzgun bir cihaz gibi duruyor.Açıkcası Fiyat Bandına Göre İyi Sayılır İşlemci Hariç Diğer Xiaomi Modellerine Göre Şarj Hızı Ve Ekran Dikkat Çekiyor 1080p/60 Fps 2K/30 Fps 10K'lık Cihaz İçin Gayet İyi Bence
Bu fiyat bandında benzer ekranlı çok telefon varbu bantta dimensity 6300 gibi islemciler de var haklısınız. bunula beraber 5G destegi de veren modeller var. fakat kamera ve ekran kalitesine bakildiginda malesef gerideler. komple paket olarak 10kya duzgun bir cihaz gibi duruyor.
anladığım kadarıyla 2.el temiz bir cihaz alacaksiniz 40kya cunku tr garantili sifir s25edgeler 48k.Dostum sana bir soru.
S25 edge alacağım ben.
10klik bir cihazda ne kadar kasma donma oluyorsa o kadar kasma donma oluyor.
camon 30s in tek artisi kavisli ekran. geri kalan tum kisimlarda camon 30 daha iyi.30S almak daha iyi değil mi? 10-11k o da hatta nfc lazım değilse cmf olur
2 sene tecno pova 4 kullandim. arayuzde bir sapitma yoktu. (hatta arayuzu su an kullandigim realme 12+ dan daha iyi oldugunu soyleyebilirim.)Böyle markalardan ürün almıyorum. Genelde bir süre sonra arayüz sapıtıyor. Kağıt üstünde her şey çok iyi ama kullanımda uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5k için uğraşmaya değer mi bilemedim. Evde hiç yedek telefon yok bunu arada yedek telefonda yaparım dersen belki bi miktar mantıklı. Ama sırf 5k kar etmek için böyle şeylerle uğraşmaya değmez gibi.
evet ama komple paket olarak 10k altına bu kadar dengeli telefon olduğunu sanmıyorum.Bu fiyat bandında benzer ekranlı çok telefon var
eğer çift cihaz taşımayı sorun etmeyeceksen şöyle bir artısı olur, s25 edge de mobil veri yerine wifi kullanmış olursun bu sayede şarjın daha çok dayanır pil derdini biraz kurtarırDostum sana bir soru.
S25 edge alacağım ben.