12 PRO MAX kulanıyorum bataryayı değiştirmek yerine fazla ağır olmıyan nominal boyutlarda bir magsafe li powerbank arıyorum
https://ty.gl/w5v2b9opq0w74 Hangisi hocam sizce![]()
Xiaomi MagSafe 6000mAh BHR9074GL Manyetik Power Bank - Bej - Fiyatı, Yorumları
MagSafe 6000mAh BHR9074GL Manyetik Power Bank - Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Bence Xiaomi.https://ty.gl/w5v2b9opq0w74 Hangisi hocam sizce
Anladım hocam xiaomide renginden dolayı biraz kadınımsı geldiBence Xiaomi.
Forumda Havit markasıyla ilgili epey şikayet var:
HAVİT 8 Mart için indirim yapmış 18'ine kadar devam edicek baya ürün var indirimler de sağlam ilgilisine duyurulur.
Kadınlar Gününe Özel İndirim Fırsatı
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel Havit’in en sevilen teknoloji ürünlerinde kaçırılmayacak indirim fırsatları sizi bekliyor. Bluetooth kulaklık, gaming mouse, klavye, projeksiyon cihazı, powerbank ve telefon aksesuarlarında özel fiyatlarla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.www.havitstore.com.tr
- lolbagimlisi
- Cevaplar: 37
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Alacağınız Powerbank'ın Qi2 Lisansı olmasına dikkat edin. Eğer yoksa Kablosuz 15W yerine 7.5W hızında yavaş şarj eder.Anladım hocam xiaomide renginden dolayı biraz kadınımsı geldi
12 PRO MAX kulanıyorum bataryayı değiştirmek yerine fazla ağır olmıyan nominal boyutlarda bir magsafe li powerbank arıyorum
Çok sağolun hocam çok teşekkürler997TLttec ReCharger Pro M 5.000mAh MagSafe Uyumlu PD 20W Stantlı Kablosuz Taşınabilir Hızlı Şarj Aleti/Powerbank 2BB219 Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
ttec ReCharger Pro M 5.000mAh MagSafe Uyumlu PD 20W Stantlı Kablosuz Taşınabilir Hızlı Şarj Aleti/Powerbank 2BB219 Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
1589TLXiaomi 33 W manyetik güç kaynağı, 10000 mAh, ultra hızlı şarj, büyük kapasite, anında kablosuz şarj, iPhone 16 Pro için 2 kez, güçlü 13 N manyetik güç, iPhone 16 15 14 13 12 için Magsafe : Amazon.com.tr: Elektronik
Xiaomi 33 W manyetik güç kaynağı, 10000 mAh, ultra hızlı şarj, büyük kapasite, anında kablosuz şarj, iPhone 16 Pro için 2 kez, güçlü 13 N manyetik güç, iPhone 16 15 14 13 12 için Magsafe : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
1589TLBaseus Magsafe Mini Wireless Powerbank 5.000 mAh 20W-Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Baseus Magsafe Mini Wireless Powerbank 5.000 mAh 20W-Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
1977TLBaseus PicoGo Qi2 Magsafe 5000mAh 20WByz : Amazon.com.tr: Elektronik
Baseus PicoGo Qi2 Magsafe 5000mAh 20WByz : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
1988TLBaseus Airpow II Qi2 10000mAh MagSafe Powerbank 15W Kablosuz + 22,5W USB-A + 20W PD USB-C, Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
Baseus Airpow II Qi2 10000mAh MagSafe Powerbank 15W Kablosuz + 22,5W USB-A + 20W PD USB-C, Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
2149TLBaseus Magsafe Mini Type-C Kablolu Wireless Powerbank 10.000 mAh 30W-Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
Baseus Magsafe Mini Type-C Kablolu Wireless Powerbank 10.000 mAh 30W-Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi xiaomi de güzel oluyor. Güzel bir marka ayriyeten. Bu ürünlerde bu markaları da alabilirsiniz. qi2 destekleyip desteklemediğinden bakamadım. Onu siz kendiniz bakın ama destekleyen başlığında yazanda ekledim. Şuna dikkat etmenizi öneriyorum. Attığım linkteki satıcılar. O güvenilir satıcıları eklemeye çalıştım ama bazen listedekiler değişebiliyor. Yine de güvenilir satıcılardan almaya çalışın. Amazon ise direk amazondan alın.
rica ederim şimdiden hayırlı olsunÇok sağolun hocam çok teşekkürler