01 King Arthur
80+
- Reaksiyon skoru
- 170
Sag altta hafiften aciklik varmi sizde de monitorun arka panelinin daha rahat cikmasi icin sanirimşansa bende o monitörde var gayet güzel bence.
Sag altta hafiften aciklik varmi sizde de monitorun arka panelinin daha rahat cikmasi icin sanirimşansa bende o monitörde var gayet güzel bence.
Sag altta hafiften aciklik varmi sizde de monitorun arka panelinin daha rahat cikmasi icin sanirim
Hangi model hocam link var mıÇıktım yola asusu almaya
Hocam direk arka taraf plastik çıtır çıtır ses geliyor zaten benim demek istediğim eğer monitöre ellemiceksen zaten ses gelmiyorki.Çıtır çıtır monitör standı ile kullanılınca gider mi acaba kaynağı genel plastik mi yoksa stand mı
Evet. Çok fazla takılanlar pimpirikliler çoğu üründen memnun kalmazlar. Kötü bir şey aslında eldekiyle mutlu olmayı öğrenmek lazım.Çok da düşünmemek gerek tmm hakkındir iyisi olsun istiyorsun ama böyle yapa yapa en ufak bir şeyde soguyorsun herşeyden. O yüzden mağazaya git dene al aklına yatarsa , bence senin işlem sadece monitörle sınırlı değil aldığın her cihazı kılı kırk yararak alıyorsun. İyi mi yapıyorsun kötü mü bilemedim.
Hocam kesinlikle coil whine ve bu videodaki gibi pc kapanırken böyle bir şey oluyormu diye bakın dp kablosuyla bağlı 200hz de böyle.monitörü servise verdim ne iade nede değişim yaptılar konu açtım bir ayar var onu dneicem eve gelimce umarım düzelir ama yinede siz kontrol edin.Çıktım yola asusu almaya
Va istemiyordum G65B önerdiniz monitörü aldım elim ayağım oldu hocamEvet. Çok fazla takılanlar pimpirikliler çoğu üründen memnun kalmazlar. Kötü bir şey aslında eldekiyle mutlu olmayı öğrenmek lazım.
Memnunsan sıkıntı yok.Va istemiyordum G65B önerdiniz monitörü aldım elim ayağım oldu hocam![]()
Gram sorun yaşamadım hocam teşekkürler 1-2 monitör daha alacağım oled vs onlardada size danışmayı çok isterim teşekkürlerMemnunsan sıkıntı yok.G65B güzel monitör.
Alıntıyı görüntüle![]()
Samsung Odyssey G65B S32BG65 Review
The Samsung Odyssey G6 S32BG65 is a 1440p gaming monitor, part of the 2022 Odyssey gaming lineup. It has a 1000R curved 32-inch screen, built with a VA panel. It...www.rtings.com
Fiyat konusunda haklısın güncel olarak önermiyorum çünkü biraz daha ekleyince 4k monitör alabiliyorsun. G65b de çoğu IPS'e taş çıkartır. Hızlı, yüksek kontrast oranı, yüksek parlaklık ve yüksek renk gamutu sunan bir monitör yok. Akıllı işletim sistemi, hoparlör, Bluetooth, wifi gibi ekstra özellikleri de var.G65B önermiş arkadaşlar ancak neden önerilmiş pek anlayamadım. G65B dedikleri model eğer Samsung Oddssey'in modeli olan G65B ise neden 15K gibi neredeyse Emekli maaşı kadar para bayılıp VA panel kullanmak zorunda kalayım anlamadım.. Bütçeyi az daha artırıp IPS'i de geride bırakarak OLED panel alacak kadar bütçede IPS'den de vaz geçip VA panel tercih etmek yada önermek gerçekten kötü hissettirirdi açıkcası.
Üstte de yazdığım gibi biraz daha bütçeyi artırıp OLED panel bir monitör alabilirsiniz.
Ölü piksel, ghosting veya benzeri panel arızası durumları monitör özelinde tamaamen şans işi. Arkadaşım ile aynı AOC monitörü aynı siteden yanlış hatırlamıyor isem 2-3 hafta aralıklarla aldık. Arkadaşımın monitöründe garanti süresinin bitmesine az bir zaman varken panel arızası çıktı, bir noktadan sonra kullanılamaz, kullanıldığında sinir bozan mutasyonlara uğradı ve garantiye yollamak zorunda kaldı. Aynı modeli kullanan başka bir kişi ile tanıştığımda monitöründe 4-5 adet ölü piksel olduğunu ve aldığına pişman olduğunu bu yüzden değiştirmek istediğini söylemişti. Benim monitör ise hala taş gibi, şimdi görevini 3. monitör olarak devam ettiriyor.
Demem o ki ölü piksel, ghosting veya panel arızası hangi modeli alırsanız alın başınıza gelebilecek bir şey. Tabi kronik problemli monitörlerde bu durum şans işi olmaktan çıkabilir orası apayrı bir konu...
Şimdi redditte 50 saatlik araştırmanın ardından en sorunsuz modeli gösteririz; aldığında ölü piksel yada ghosting çıkarsa gene hüsrana uğrarsın..
Malzeme kalitesi senin için önemli gözüküyor, Eğer büyük bir şehirde yaşıyorsan kafana yatan birkaç modeli git yerinde gör bi elle içine sinen modeli sipariş geç.. Eğer gerçekten problem çıkmasın istiyorsan ufak bir rica ile dükkanda monitörü kutusundan açtırt testlerini yap öyle al. Başka pek bir yolu var gibi gözükmüyor.