Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

Hocam kesinlikle coil whine ve bu videodaki gibi pc kapanırken böyle bir şey oluyormu diye bakın dp kablosuyla bağlı 200hz de böyle.monitörü servise verdim ne iade nede değişim yaptılar konu açtım bir ayar var onu dneicem eve gelimce umarım düzelir ama yinede siz kontrol edin.

Fiyat konusunda haklısın güncel olarak önermiyorum çünkü biraz daha ekleyince 4k monitör alabiliyorsun. G65b de çoğu IPS'e taş çıkartır. Hızlı, yüksek kontrast oranı, yüksek parlaklık ve yüksek renk gamutu sunan bir monitör yok. Akıllı işletim sistemi, hoparlör, Bluetooth, wifi gibi ekstra özellikleri de var. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam vatan bilgisayar test edemeyiz artık yok öyle iş dedi bende almadım geldim internetten alcam https://amzn.eu/d/07C0aKiz
Bunu düşünüyorum ama tüf serisi gerçekten çok plastik sesli idare edicez artık

Hocam vatan bilgisayar test edemeyiz artık yok öyle iş dedi bende almadım geldim internetten alcam https://amzn.eu/d/07C0aKiz
Stand alıp onu kullansan malzeme kalitesi deriz de olmaz gibi. Ama özel olarak marka ve malzeme kalitesi takıntın varsa alienware ihtiyacını karşılar. Renk gamutu ve parlaklık olarak yüksek. Ama kontrast oranı 950:1 çıkıyor. 3 yıl yerimde servis garantisi var. Eğer sorun yaşarsan Dell evine gelip yenisiyle değiştiriyor.

Dell Yerinde Servis Hizmeti Nasıl Çalışır?
Dell Destek Hattı’nı ücretsiz arayın: 0090 (212) 371 9054

Telefon üzerinden çözümlenemeyen teknik sorunlarda, ekibimiz belirtilen adrese gelsin (sadece donanımsal sorunlar için).

Garanti altındaki cihazlarda, tüm Türkiye’de geçerli ve ücretsiz.
Şu konuları okursan görürsün:

Son düzenleme:
Stand alıp onu kullansan malzeme kalitesi deriz de olmaz gibi. Ama özel olarak marka ve malzeme kalitesi takıntın varsa alienware ihtiyacını karşılar. Renk gamutu ve parlaklık olarak yüksek. Ama kontrast oranı 950:1 çıkıyor. 3 yıl yerimde servis garantisi var. Eğer sorun yaşarsan Dell evine gelip yenisiyle değiştiriyor.

Dell Yerinde Servis Hizmeti Nasıl Çalışır?
Dell Destek Hattı’nı ücretsiz arayın: 0090 (212) 371 9054

Telefon üzerinden çözümlenemeyen teknik sorunlarda, ekibimiz belirtilen adrese gelsin (sadece donanımsal sorunlar için).
n
Garanti altındaki cihazlarda, tüm Türkiye’de geçerli ve ücretsiz.
Şu iki konuyu okursan görürsün
hocam yani stand ile kullanacağım ve bence asus daha iyi 210hz ve 1270:1 kontrast sunduğu için marka takıntım yok orada duran vg27aq3a modeline dokunduğumda çok çıtırtı takırtı vardı o olmasın yeter

Aynı şekil banada öyle dediler demekki artık böyle oluyormuş bende şaşırmıştım acaba uğraşmakmı istemediler diye.ne kadar şaçma bir şey o kadar para vericez siz 2dk kıtusunu açıp pc ye bağlamıyorsun ayıp gerçekten... bende artık vatandan böyle hassas ürünleri almamayı düşünüyorum.

Aynı şekil banada öyle dediler demekki artık böyle oluyormuş bende şaşırmıştım acaba uğraşmakmı istemediler diye.ne kadar şaçma bir şey o kadar para vericez siz 2dk kıtusunu açıp pc ye bağlamıyorsun ayıp gerçekten... bende artık vatandan böyle hassas ürünleri almamayı düşünüyorum.
alırsınız en az 5 pixel ölü olmadığı sürece iade ve değişim olmaz dediler...

Ömrüm boyunca ilk kez yaşıyorum bunu, 3 ay olacak philipsin o beyaz 1440p monitörünü 4 kere alıp iade ettim alayı sorunlu, AOC aldım ölü pixel çıktı değişim talebimi iade yaptılar. Vatanda elle görüp almaya gittim kutudan çıkan 0 ürüne elimi sürerken ödüm koptu patlayacak diye plastik trim sesinden. Kısa gibi gelse bu 5 monitör değişimi 2 ay sürdü kredi kartı neye uğradığını şaşırdı, yatıp çekilen taksitler havada uçuşuyor. 60k para baydık kasa aldık 2 aydır yatıyor eldende bir şey gelmiyor ya ona uyuz oluyorum. Allah'ın 13 14 bin lirasına monitör yok sanırım.

Hayırlı Olsun Hocam'a .

hocam yani stand ile kullanacağım ve bence asus daha iyi 210hz ve 1270:1 kontrast sunduğu için marka takıntım yok orada duran vg27aq3a modeline dokunduğumda çok çıtırtı takırtı vardı o olmasın yeter
Asus daha iyi elbette benim dediğim Dell in biraz daha iyi kalite kontrol ve satış sonrası desteği olması.

alırsınız en az 5 pixel ölü olmadığı sürece iade ve değişim olmaz dediler...
Ulan vay ..... neyse demiyim şimdi sıkıntı filan olur bana öyle dememişlerdi evde eğer bir sıkıntı ile karşılaşırsanız getirin dediler ama belkide size söylenen gibi geldiğimde en az 5 ölü piksel olmalı değişim için diyebilirlerdi banada orasını bilemem.

Asus daha iyi elbette benim dediğim Dell in biraz daha iyi kalite kontrol ve satış sonrası desteği olması.
hocam incelemenizi okudum renk vesaire olarakta başarılı ama stand ile kullanırken masada dururken çatır çutur ederse kendiliğinden diye çok korkuyorum, yada hoparlör titretirse diye.

Bende aynı duruma düşmem umarum... Bir monitör aldım ölü pixelden iade ettim bugün başka bir monitör geldi o da ölü pixel ve cw sorunlu. şimdi sizin o sorun yaşadığınız beyaz philipsi aldım bakalım.

Bende aynı duruma düşmem umarum... Bir monitör aldım ölü pixelden iade ettim bugün başka bir monitör geldi o da ölü pixel ve cw sorunlu. şimdi sizin o sorun yaşadığınız beyaz philipsi aldım bakalım.
şans seninle olsun...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,357
Üyeler
193,006
Son üye
arslnrn
Geri