245kf-5070 55K vatan bayram sistem

düz mağazaya gittim hızlıca alıp döniyim diye de orda montaj için kayıt felan olusturdular ve bazı parçalar o şubede yokmus onlar felan getirtilecekmiş o yüzden 4 5 gün felan sürer dediler bi tek kasayı değiştirdim özelleştirmeyle diğerleri cok pahalı ve gereksiz diye ellemedim
Bende aynı şekilde mağazaya gidip sipariş verdim sadece anakart yoktu 2 güne hazır oldun ondan sonra herşeyi kurulu bir şekilde aldım sadece kasayı msi bide msi sıvı soğutucu olarak değiştirdim diğerlerini ellemedim

Bende aynı şekilde mağazaya gidip sipariş verdim sadece anakart yoktu 2 güne hazır oldun ondan sonra herşeyi kurulu bir şekilde aldım sadece kasayı msi bide msi sıvı soğutucu olarak değiştirdim diğerlerini ellemedim
hocam fps değerlerin nasıl test ettiğin oyunlar oldu mu

mağazada montaj için kayıt yapıyorlar o şekilde
Kasayı yarın iadeye göndericem. Diğer pc parçaları kargoda yarın geliyor. Kasayı tamamen iade edip farklı bir kasa alabiliy miyim acaba yenisinimi gönderirler ve
Şubeye gidip parçaları götürsem montaj yaparlar mı

Kasayı yarın iadeye göndericem. Diğer pc parçaları kargoda yarın geliyor. Kasayı tamamen iade edip farklı bir kasa alabiliy miyim acaba yenisinimi gönderirler ve
Kasa olarak ne aldınız

tekli olarak iade etceklerini sanmıyorum özelleştirme belki yaparsın anca

Geri