Bana tüm adrenalin ayarlarının fotosunu atar mısınoyle de denedim duzelmedi
Hangi marka?AMD rx 9070 xt ekran kartim var sorun yasiyorum yardima ihtiyacim var ayarlarla ilgili.
discord var mi?Bana tüm adrenalin ayarlarının fotosunu atar mısın
amd rx 9070 xtHangi marka?
Vpn acmam mumkun degil suan buraya ekleyebilirsin fotodiscord var mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
amd rx 9070 xt
Marka diyorum xfx,sapphire,gigabyte?amd rx 9070 xt
SapphiredirMarka diyorum xfx,sapphire,gigabyte?
hangı oyunlarda?oyunlarda 2k ultra grafiklerde olmama ragmen pixel ve bulanik goruntu aliyorum goruntude bozulmalar oluyor
oyunlarda 2k ultra grafiklerde olmama ragmen pixel ve bulanik goruntu aliyorum goruntude bozulmalar oluyor
gigabyteMarka diyorum xfx,sapphire,gigabyte?
Vpn acmam mumkun degil suan buraya ekleyebilirsin foto
crimson desert,rdr2,motorfesthangı oyunlarda?
maalesef o kadar anlamıyorumnvidia dan gecis yapmadim adrenalin uygulamasi var ve guncel 4 gundur ugrastim herseyi denedim duzelmedi discorddan yayin acsam bi baksaniz olur mu?
Texture filtering quality var onu fulle tesellationuda max quality yap. Rdrdeki pikselleşme rdr ile alakalı taa keskinliğini iyi ayarlaman lazımgigabyte
crimson desert,rdr2,motorfest
oyun ici ayarlardan bahsediyosan hepsi en yuksekte zaten taa yi hem kapali hem 70 80 civarinda hemde 100de denedim duzelmediTexture filtering quality var onu fulle tesellationuda max quality yap. Rdrdeki pikselleşme rdr ile alakalı taa keskinliğini iyi ayarlaman lazım
İlk 2 ayar amd adrenalinde 3. Sü rdrdin icinde 30 40 arası denesene bide taayıoyun ici ayarlardan bahsediyosan hepsi en yuksekte zaten taa yi hem kapali hem 70 80 civarinda hemde 100de denedim duzelmedi
tesellation da 3 secenek varİlk 2 ayar amd adrenalinde 3. Sü rdrdin icinde 30 40 arası denesene bide taayı