Yardım X870 am5 anakart önerisi

Hocam ışıklı misikli istiyorum ama ne alabilirim 20 22 k ya çıkabilirim aslında
Işıklı istiyorsan en mantıklısı aorus pro onda baya rgb var olması lazım ama vatanda Msi var sadece

Al şu üçünden birini. Hepsi de yeterince iyi zaten. Msi x870e tomahawk max wifi pz de ayrı bir yakışıklı gavur.
Işıklı misikli yok mu hocam ya kral bir anakart vatanda edge ti wifi var ilgimi çekenler arasında carbon var 16 17 18 19 civarına yok galiba ışıklı mışıklı 🥲🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ASRock değil mi hocam o ASRock ve Asus da sıkıntı var deniyor da işlemci yakma vs

Işıklı istiyorsan en mantıklısı aorus pro onda baya rgb var olması lazım ama vatanda Msi var sadece
MSI da neler var hocam 15 22 k arasında ışıklı model 🤣

Işıklı misikli yok mu hocam ya kral bir anakart vatanda edge ti wifi var ilgimi çekenler arasında carbon var 16 17 18 19 civarına yok galiba ışıklı mışıklı 🥲🤣

ASRock değil mi hocam o ASRock ve Asus da sıkıntı var deniyor da işlemci yakma vs

MSI da neler var hocam 15 22 k arasında ışıklı model 🤣
Elimizde kalmadı hocam 😂😂🤣🤣

Al geç hocam 1 dk bile düşünme

MSI MPG X870E EDGE TI WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8400MHZ(OC) M.2 Anakart - 15.209 TL
https://www.vatanbilgisayar.com/msi...00mhz-oc-m-2-anakart.html?utm_source=vtnShare
Bu değilde Carbon olan daha mantıklı mag serisi bunlar Carbon meg

Elimizde kalmadı hocam 😂😂🤣🤣

Bu değilde Carbon olan daha mantıklı mag serisi bunlar Carbon meg

MAG MEG çok kafa karıştırmayın hocam bunlar hep spekülasyon

Hocam önceki anakartım Gigabayte X870 Aorus Elite İce idi 20 fazdı önerdiğin 17 faz da sorun yaşatır mı 9800x3d 9850x3d üzeri işlemci ile kullansam ileride
hayır niye sıkıntı çıkarsın işlemciyi 500W tdp ile yüklemeyi düşünmüyorsan ki anakarttan kapalı faz sayısı yüksek olma sebebi intel yoksa amd anakartlarda 12 faz üstü fazlasıyla yetiyor

Hocam önceki anakartım Gigabayte X870 Aorus Elite İce idi 20 fazdı önerdiğin 17 faz da sorun yaşatır mı 9800x3d 9850x3d üzeri işlemci ile kullansam ileride
Kullanırsınız hocam tabi ki

İmzamda var anakart taş gibi vatan da da 16k idi en son

hayır niye sıkıntı çıkarsın işlemciyi 500W tdp ile yüklemeyi düşünmüyorsan ki anakarttan kapalı faz sayısı yüksek olma sebebi intel yoksa amd anakartlarda 12 faz üstü fazlasıyla yetiyor
Edge to hepsinin ortası sanırım değil mi fiyat bandında ve performans kısmında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,197
Üyeler
196,914
Son üye
Poyrazz09
Geri