x870 pro rsMevcut imzamdaki sisteme Anakart arıyorum x870 9850x3d veya daha üstü işlemci ileriye dönük kullanılacak önerileri bekliyorum.
Işıklı istiyorsan en mantıklısı aorus pro onda baya rgb var olması lazım ama vatanda Msi var sadeceHocam ışıklı misikli istiyorum ama ne alabilirim 20 22 k ya çıkabilirim aslında
Işıklı misikli yok mu hocam ya kral bir anakart vatanda edge ti wifi var ilgimi çekenler arasında carbon var 16 17 18 19 civarına yok galiba ışıklı mışıklıMSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI MAG X870E TOMAHAWK WIFI AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG X870E TOMAHAWK WIFI AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI MAG X870E TOMAHAWK MAX WIFI PZ AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG X870E TOMAHAWK MAX WIFI PZ AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Al şu üçünden birini. Hepsi de yeterince iyi zaten. Msi x870e tomahawk max wifi pz de ayrı bir yakışıklı gavur.
ASRock değil mi hocam o ASRock ve Asus da sıkıntı var deniyor da işlemci yakma vsx870 pro rs
MSI da neler var hocam 15 22 k arasında ışıklı modelIşıklı istiyorsan en mantıklısı aorus pro onda baya rgb var olması lazım ama vatanda Msi var sadece
Elimizde kalmadı hocamIşıklı misikli yok mu hocam ya kral bir anakart vatanda edge ti wifi var ilgimi çekenler arasında carbon var 16 17 18 19 civarına yok galiba ışıklı mışıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ASRock değil mi hocam o ASRock ve Asus da sıkıntı var deniyor da işlemci yakma vs
MSI da neler var hocam 15 22 k arasında ışıklı model![]()
Bu değilde Carbon olan daha mantıklı mag serisi bunlar Carbon megAl geç hocam 1 dk bile düşünme
MSI MPG X870E EDGE TI WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8400MHZ(OC) M.2 Anakart - 15.209 TL
https://www.vatanbilgisayar.com/msi...00mhz-oc-m-2-anakart.html?utm_source=vtnShare
Hocam önceki anakartım Gigabayte X870 Aorus Elite İce idi 20 fazdı önerdiğin 17 faz da sorun yaşatır mı 9800x3d 9850x3d üzeri işlemci ile kullansam ilerideAl geç hocam 1 dk bile düşünme
MSI MPG X870E EDGE TI WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8400MHZ(OC) M.2 Anakart - 15.209 TL
https://www.vatanbilgisayar.com/msi...00mhz-oc-m-2-anakart.html?utm_source=vtnShare
Elimizde kalmadı hocam
Bu değilde Carbon olan daha mantıklı mag serisi bunlar Carbon meg
hayır niye sıkıntı çıkarsın işlemciyi 500W tdp ile yüklemeyi düşünmüyorsan ki anakarttan kapalı faz sayısı yüksek olma sebebi intel yoksa amd anakartlarda 12 faz üstü fazlasıyla yetiyorHocam önceki anakartım Gigabayte X870 Aorus Elite İce idi 20 fazdı önerdiğin 17 faz da sorun yaşatır mı 9800x3d 9850x3d üzeri işlemci ile kullansam ileride
Kullanırsınız hocam tabi kiHocam önceki anakartım Gigabayte X870 Aorus Elite İce idi 20 fazdı önerdiğin 17 faz da sorun yaşatır mı 9800x3d 9850x3d üzeri işlemci ile kullansam ileride
Edge to hepsinin ortası sanırım değil mi fiyat bandında ve performans kısmındahayır niye sıkıntı çıkarsın işlemciyi 500W tdp ile yüklemeyi düşünmüyorsan ki anakarttan kapalı faz sayısı yüksek olma sebebi intel yoksa amd anakartlarda 12 faz üstü fazlasıyla yetiyor
Şuan bu fiyatta alınabilecek en iyi Anakartİmzamdan var anakart taş gibi