Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

attığınız linkten aldım amazondan https://www.amazon.com.tr/dp/B0F8NQVCKS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam çiziği andırıyor genel olarak bence oturup oturmamasına baktım gayet sağlam oturmuş diye yorumladım. çizik hocam çizik yazarken birde flash ile bakayım dedimde çizik harbi.

usta 1 okey 2 tamam 5. mi 6. mı ekran kafayı yiycem
Bi tane daha sipariş et, bunu iade et.

Bunu almam hocam ya

@İbrahim-k siz asusu nerden almıştınız Amazon mu
Neden 3000 TL daha ucuz Asus’tan ben aldım efsane bir monitör fiyatına göre Asus tan eksiği yok 3000 TL cebinde kalır arka kontrol joystik düğmesi kısmen kusurlu çıktı iki gün önce hepsi jet kargocuya teslim ettim bugün servise göndermişler Asus’tan fazlası var eksiği yok ekran bakımından

Neden 3000 TL daha ucuz Asus’tan ben aldım efsane bir monitör fiyatına göre Asus tan eksiği yok 3000 TL cebinde kalır arka kontrol joystik düğmesi kısmen kusurlu çıktı iki gün önce hepsi jet kargocuya teslim ettim bugün servise göndermişler Asus’tan fazlası var eksiği yok ekran bakımından
Hocam genel olarak karşımda KTC yazmasın taktım ben ona içime sinmiyor, Asusu alan sizsiniz değil mi forumda salladım ses yok felan diyen karıştırdım mi yoksa.

Bunu almam hocam ya

@İbrahim-k siz asusu nerden almıştınız Amazon mu
Amazon’un direk kendi satıyordu daha önce hiç açılmamış kutu bantlarının üzerinde Asus yazıyordu fabrikadan geldiği gibi direk ben açtım Kusursuz çıktı fakat Ktc yi servise göndermişler ben iadeye göndermiştim 21 gün içinde sonuçlanacak yazıyor iade almama ve ürünü ürünün joystick kontrol düğmesini değiştirip geri göndermeyi teklif edeceklerin den dolayı Asus’u da kutusuna koydum Amazon’a geri gönderiyorum üstelik iki monitörü deneyimlemiş biri olarak Ktc yi tercih ederim ekran bakımından Asus’tan eksiği yok fazlası var daha canlı

Amazon’un direk kendi satıyordu daha önce hiç açılmamış kutu bantlarının üzerinde Asus yazıyordu fabrikadan geldiği gibi direk ben açtım Kusursuz çıktı fakat Ktc yi servise göndermişler ben iadeye göndermiştim 21 gün içinde sonuçlanacak yazıyor iade almama ve ürünü ürünün joystick kontrol düğmesini değiştirip geri göndermeyi teklif edeceklerini dolayı Asus’u da kutusuna koydum Amazon’a geri gönderiyorum üstelik iki monitörü deneyimlemiş biri olarak Ktc yi tercih ederim ekran bakımından Asus’tan eksiği yok fazlası var daha canlı
kağıt üstünde srgb değeri hariç hepsinde daha iyi hocam asus ama gerçekte nasıldır bilemeyiz ben gene asus alayım diyorum.

Hocam genel olarak karşımda KTC yazmasın taktım ben ona içime sinmiyor, Asusu alan sizsiniz değil mi forumda salladım ses yok felan diyen karıştırdım mi yoksa.
Artık bu yeni seri karşında Ktc yazmıyor ikonu var üstelik Ktc ekranı tasarlayan ve üreten asus ise ekran üreticisi değil Ktc olur boe olur Hkc LG olur Asus bunlardan temin ediyor ekranı Ktc de üreticilerden biri bu model çok popüler capcanlı renkler 1.7 milyar renk Frc ile 10 bit eğer bundan sipariş eder de hiç açılmamış ve kusursuz bir şekilde teslim alır isen bence bu monitörde kalırsın ben iki defa aldım birinde direk kutudan daha önce açılmış iadeye gönderilmiş kaç kişiden geri dönmüş Üründü ama ilk aldığım eski seri şu anda satılan yeni seri

kağıt üstünde srgb değeri hariç hepsinde daha iyi hocam asus ama gerçekte nasıldır bilemeyiz ben gene asus alayım diyorum.
Bu iki ürünü de değerlendir yeni satışa çıktılar 2026 model. Asus 2025’te üretildi https://www.epey.com/monitor/msi-mag-274qpf-e20.html. https://www.epey.com/monitor/gigabyte-g27q20.html

Artık bu yeni seri karşında Ktc yazmıyor ikonu var üstelik Ktc ekranı tasarlayan ve üreten asus ise ekran üreticisi değil Ktc olur boe olur Hkc LG olur Asus bunlardan temin ediyor ekranı Ktc de üreticilerden biri bu model çok popüler capcanlı renkler 1.7 milyar renk Frc ile 10 bit eğer bundan sipariş eder de hiç açılmamış ve kusursuz bir şekilde teslim alır isen bence bu monitörde kalırsın ben iki defa aldım birinde direk kutudan daha önce açılmış iadeye gönderilmiş kaç kişiden geri dönmüş Üründü ama ilk aldığım eski seri şu anda satılan yeni seri
hocam ucuz etin yahnisi yenmez derleri neyin ucuzunui giriş segmentini aldıysam elimde kaldı içim ısınamıyor buna, üstelik ıps glow philips modeline göre az asusu sevdim genel olarak keşke çizik olmasaydı ölü pixelli bile kullanırdım

Bu iki ürünü de değerlendir yeni satışa çıktılar 2026 model. Asus 2025’te üretildi https://www.epey.com/monitor/msi-mag-274qpf-e20.html. https://www.epey.com/monitor/gigabyte-g27q20.html
hocam hoparlör yokya eledim direkt

hocam ucuz etin yahnisi yenmez derleri neyin ucuzunui giriş segmentini aldıysam elimde kaldı içim ısınamıyor buna, üstelik ıps glow philips modeline göre az asusu sevdim genel olarak keşke çizik olmasaydı ölü pixelli bile kullanırdım
Vallahi Ktc ye göre Siyahlar daha siyahtı ekstra hoparlör fakat yüksek değildi ses geçenki AOC den düşüktü fakat berrak

hoparlör olarak neredeyse hepsi aynıydı bence, glow ve siyah olarak en çok bunu sevdim.
Size belki de daha önce açılmış ve iadeye gönderilmiş ürün denk geldi bende satıcı Amazon idi direk Amazon’un kendisi satıyordu kutusunda bile zerre hasar yoktu bantlarında Asus yazıyordu resmen fabrikadan geldiği gibi bana ulaştı bundan dolayı kusursuz sanırım sizde satıcı Amazon değildi çünkü Amazon’da tükenmişti sizin aldığınızda öyle hatırlıyorum. Bakın Magic teknoloji satıcı siz bundan aldınız size daha önce açılmış kusurlu iadeye gönderilmiş ürün geldi muhtemelen. https://amzn.eu/d/05cYQY8Q

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,450
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri